Avocado-olie en de andere werkzame bestanddelen van Ringana Mannenlotion

Avocado-olie maakt een belangrijk deel uit van de ingrediënten van Ringana Mannenlotion. De lotion is speciaal samengesteld uit het beste van Moeder Natuur. De werkzame stoffen in de Ringana Mannenlotion zijn:

Avocado-olie, jojoba-olie, shea butter, teunisbloemolie, macadamia notenolie, borage olie, bisabolol, co-enzym Q10.

Onderstaand leg ik je uit hoe de ingrediënten de Ringana Mannenlotion zo bijzonder maken ten opzichte van andere mannenlotions en hoe ze zorgen voor een prachtige, gezonde en glanzende huid.

Avocado-olieAvocado-olie

Avocado-olie wordt verkregen door het vette vruchtvlees van de avocado te slingeren en te filteren. Zo blijft de mooie gele avocado-olie over, die overigens vrij lang houdbaar is, mits deze in een goed afgesloten verpakking zit. Avocado-olie is bijzonder rijk aan vitaminen en mineralen en houdt de huid lekker vet bij het zonnen, voorziet huid en haar van de nodige voedingsstoffen en is bovendien, hetzij een kleine, bron van omega 6-vetzuren. Avocado-olie is ook een goede bron van vitamine A.

Koop avocado-olie

Shea butter

Shea butter is een olie die afkomstig is uit de Shea noten van de Kariteboom. Shea butter heeft sterke hydraterende en verzachtende eigenschappen die het tot een geliefd product maken in cosmetica. Bij het milde raffinageproces worden geen chemicalien gebruikt. De shea butter die in de Ringana Mannenlotion is opgenomen is van organische en dus de zuiverste kwaliteit.

Bestel sheabutter

Teunisbloemolie

Teunisbloemolie is bijzonder rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA), een essentieel vetzuur. Teunisbloemolie heeft een sterke ontstekingsremmende werking en kan succesvol worden ingezet bij huidschilfers, roodheid van de huid, psoriasis en een droge huid. Daarnaast wordt teunisbloemolie ook inwendig ingezet tegen verschijnselen als hoge bloeddruk, astma en hooikoorts.

Bestel teunisbloemolie

Macadamia olie

Macadamia olie bevat het vrij unieke Palmitoleïnezuur (omega 7-vetzuur), dat een positieve invloed heeft op de elasticiteit van de huid. Daarnaast zijn het linolzuur, linoleenzuur en oliezuren gunstig voor het herstel van een beschadigde huid en ondersteunen de huid tegen zonnebrand.

Borage olie

Borage olie is ook rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA). Dit vetzuur heeft een sterk inflammatoire werking, niet alleen voor de huid, maar ook inwendig. Naast de geweldige verzachtende en voedende werking op de huid.

Bisabolol

BisabololBisabolol is anders dan de naam doet voorkomen, een volledig natuurlijk bestanddeel van kamille. Het heeft een antibacteriële en schimmelwerende werking en wordt in veel cosmetica gebruikt als natuurlijke parfum.

Co-enzym Q10

Het co-enzym Q10 is een antioxidant enzym dat de cellen ondersteunt energie op te nemen uit onze voeding en is dus van essentieel belang om de huidcellen van energie te voorzien en deze jong te houden. Bij het ouder worden neemt de opname van co-enzym Q10 uit voeding af. Om die reden wordt vaak aangeraden dit enzym op latere leeftijd te suppleren, zeker om een gezonde, gevoede huid te behouden.

Ringana mannenlotion is te koop in de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *