De Ringana gezichtslotion

Met de Ringana gezichtslotion geef je je gezicht een heerlijk verfrissende, natuurlijke vitaminekick. Een zeer effectieve suikerverbinding uit rozemarijn, gecombineerd met sinaasappel- en appel water voorzien de huid van energie en beschermen de huidcellen op een zachte manier.

ringana gezichtslotionDe topkwaliteit selectie van kruiden heeft een kalmerend effect op de huid, waardoor deze aanzienlijk zachter aanvoelt en een heerlijk fris gevoel geeft. De Ringana gezichtslotion geeft een ideale voorbereiding op het gebruik van de Ringana crèmeconcentraat. Vooral op warme of stressvolle dagen doet de gezichtslotion echt wonderen, waardoor een behandeling een weldaad is voor de tere gezichtshuid en deze heerlijk ontspant.

Gebruik van Ringana gezichtslotion

Breng de gezichtslotion met een wattenschijfje aan op het gezicht, hals en decolleté, na het gebruik van de Ringana reinigingsmelk. Vermijd hierbij het gebied rond de ogen. Dep vervolgens het gezicht schoon met een tissue.

Tips bij gebruik Ringana gezichtslotion

Ringana gezichtslotion geeft een heerlijk verfrissende sensatie, zeker op warme dagen. Spray een paar keer op het gezicht of dep de gezichtslotion op de huid met een watje.

Huidtype 1 en 2: Gezichtslotion S

Huidtype 3 en 4: Gezichtslotion L

Ingrediënten

Speciaal afkooksel van zoete klaver, calendula, ginkgo, jojoba), appel fruit water, sinaasappel fruit water, rijstzemelen extract. Bekijk hier de ingrediëntenlijst van de Gezichtslotion L en van de Gezichtslotion S

Ervaringen met dit product

Ik heb altijd reinigingsmelk gebruikt van de drogist. Lekker goedkoop dacht ik. Tot op zekere hoogte werkte het prima natuurlijk. Maar toen ik wat ouder werd en mijn huid steeds gevoeliger werd, droogde mijn huid steeds sneller uit en ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Nu gebruik ik de Ringana gezichtslotion in combinatie met de Reinigingsmelk en de Ringana crèmeconcentraat. De gezichtslotion heeft een natuurlijke geur en ik heb het idee dat mijn huid aanzienlijk is opgeleefd sinds ik deze producten gebruik. Ook gebruik ik de Ringana caps beauty & hair, zodat ik mijn huid ook van binnenuit voed – mevrouw Verschuure

Follow my blog with Bloglovin

Bestel Ringana gezichtslotion de webshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *