De Ringana productgroepen

Het merk Ringana staat voor duurzaamheid in de breedste zin des woords, van de kweek van de productingrediënten tot de verpakkingsmethoden, van de aanlevermethoden van de gecertificeerde leveranciers tot de productiemethoden.

4 Ringana productgroepenRingana productgroepen

De Ringana productgroepen zijn onder te verdelen in:

  • Ringana cosmetica
  • Ringana CAPS
  • Ringana PACKS
  • Ringana Drinks

Ringana cosmetica

De Ringana cosmetica is de meest bekende productgroep. De verse ingrediënten die afkomstig zijn van zorgvuldig geselecteerde, gecertificeerde leveranciers, worden vers verwerkt tot de hoogst kwalitatieve cosmeticaproducten die Ringana levert.

Alle cosmeticaproducten worden volgens een gestandaardiseerd proces verwerkt, zodat ze in optimale staat, met optimale werkzaamheid, de consument bereiken. Aangezien Ringana uitsluitend verse producten levert, zijn synthetische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, kunstmatige geurstoffen en emulgators overbodig. Alle Ringana cosmetica bestaat uitsluitend uit werkzame stoffen.

Uniek maar niet altijd handig, is dat Ringana zó selectief is met betrekking tot de kwaliteit van de ingrediënten, dat wanneer een ingrediënt niet aan de hoge eisen voldoet, het product tijdelijk uit het aanbod verdwijnt. Voorbeeld: eind juli 2015 meldde een leverancier van een ingrediënt van de Ringana Zonnebrandcrème, dat hij door een mislukte oogst niet kon leveren. Ringana had kunnen kiezen voor een andere leverancier van eenzelfde ingrediënt, maar dan van inferieure kwaliteit, maar deed dat niet en zette het product in de Ringana webshop op “niet leverbaar”.

Ringana CAPS

De Ringana CAPS zijn voedingssupplementen en komen in de vorm van capsules. De vegacaps zijn 100% natuurlijk en conform de hele Ringana filosofie worden ook bij deze supplementen geen  synthetische stoffen gebruikt. Hoewel capsules over het algemeen dubieus zijn door de synthetische hulpstoffen die hierbij gebruikt worden (denk aan de hulpstof magnesiumstearaat), maakt Ringana alleen gebruik van natuurlijke hulpstoffen die tevens werkzame stoffen voor het lichaam zijn. Overzicht van alle Ringana CAPS producten.

Ringana PACKS

Met uitsluitend gevriesdroogde groenten en fruit als ingrediënten bevatten de Ringana CAPS de volledige natuurlijke matrix aan voedingsstoffen van de oorspronkelijke voedingsmiddelen. Dit is belangrijk, aangezien geïsoleerde voedingsstoffen lang niet zo goed worden opgenomen door het lichaam dan wanneer zij in de combinatie worden ingenomen van een natuurlijke matrix.

Voorbeeld: vitamine C verbetert de opname van ijzer in het lichaam. Het is hierbij een hulpstof. Hetzelfde geldt voor de ‘natuurlijke matrix’; alle ingrediënten worden beter opgenomen door het lichaam. Overzicht van de Ringana PACKS producten.

Ringana Drinks

Ringana drinks hebben een sprankelende smaak en het geeft gemoedsrust dat de ingrediënten alle 100% natuurlijk zijn en veganistisch. De zuivere ingrediënten worden in sterk geconcentreerde vorm gebotteld als een shotje en kunnen desgewenst aangelengd worden met water. De verkrijgbare varianten zijn: Drinks CHI en Drinks DEA. Daarnaast biedt Ringana een kwalitatief hoogstaande (hoe kan het ook anders?) groene Matcha thee.

In de herfst en winter is met name de Drinks DEA ook heerlijk om als thee te drinken, door hem aan te lengen met heet water.

Met vier Ringana productgroepen ligt de focus op schoonheid, zowel van buiten, als van binnenuit. De supplementen ondersteunen een goede gezondheid en dat levert op zijn beurt een goede bijdrage aan een gezond uiterlijk.

Ringana producten zijn te koop in de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *