De unieke Ringana standaard

Ringana geeft de klant vertrouwen. De unieke Ringana standaard biedt cosmetica zonder gebruik van chemicaliënunieke ringana standaard 2verse producten waarbij de verse, natuurlijke formule wordt gecombineerd uit moderne wetenschappelijke bevindingen, maar ook met Ayurvedische filosofieën. Ringana vertrouwt volledig op de pure grondstoffen die de natuur ons schenkt.  Deze zijn niet kleurrijker, niet zoeter en niet lekkerder dan zoals bestemd was in het plan van de schepping.

Voor de productie van Ringana producten wordt naast biologische kruideningrediënten vers, gevitaliseerd water gebruikt. Met high-tech methoden voldoen alle producten aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en doeltreffendheid.

Het gepatenteerde Ringana vriesdroogproces (RFD ®) zorgt ervoor dat de waardevolle voedingsstoffen van vers geoogste groenten en fruit op een unieke manier worden behouden. Alle producten worden zorgvuldig en uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat de producten aan de allerhoogste standaarden voldoen. Op deze manier wordt tevens een kleine maar belangrijke bijdrage geleverd aan een gebalanceerde natuurfilosofie. De manier waarop Ringana werkt is het levende bewijs dat effect, ethiek en luxe niet onverenigbaar zijn.

Kan een leverancier een grondstof tijdelijk niet leveren vanwege bijvoorbeeld een mislukte oogst? Ringana neemt op dat moment de beslissing om het product tijdelijk niet beschikbaar te stellen in plaats van genoegen te nemen met een ingredient van inferieure kwaliteit. Zo is de klant er altijd van verzekerd dat uitsluitend de allerhoogste kwaliteit goed genoeg is voor de Ringana producten.

 De Ringana standaard, gecertificeerd door LACON en LEFO

De ingrediënten en de formules van de verse essentiële producten zijn tevens uitvoerig getest door het gerenommeerde LEFO Instituut in Duitsland. Deze testen garanderen de hoge kwaliteit, de juiste doseringen en de juiste etikettering van alle producten. Om de topkwaliteit te waarborgen laat Ringana haar producten ook analyseren en testen door Dartsch Scientific GmbH, Instituut voor celbiologische testsystemen.

Ringana houdt ook van dieren

De producten zijn geen van alle getest op dieren, omdat dierenvriendschap van het opperste belang is. De leveranciers van de grondstoffen worden hier dan ook zorgvuldig op geselecteerd. Ringana produceert uitsluitend veganistische producten. Het bedrijf voldoet aan de strenge eisen van de toonaangevende positieve lijsten van dierenwelzijnsorganisaties als PeTA en Vier Pfoten (Vier Poten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *