De verse 7 unieke eigenschappen van RINGANA

De enige manier om de hoge kwaliteit van de producten te kunnen blijven garanderen, is om alle producten zelf te maken. Als je een lege huls moet verkopen, wordt het moeilijk om de juiste verkoopargumenten te vinden. Ringana producten zitten vol met verse en natuurlijke topingrediënten. Alle producten zijn puur natuur en vers als ze aan de klant worden verstuurd. Zonder dierproeven, verontreinigende stoffen en synthetische conserveringsmiddelen.

Tevreden klanten kopen graag opnieuwverse unieke eigenschappen ringana

De klanten van Ringana zijn recidivisten. Wanneer klanten een aankoop hebben gedaan, keren zij snel terug als klant, omdat ze enthousiast zijn over de kwaliteit van de producten, de geleverde service en de betrokkenheid van de Ringana partners.

Commissies op basis van de verkoopprijzen

Alle uitgekeerde commissies worden berekend op basis van de verkoopprijzen. Alle belanghebbenden worden geregistreerd en krijgen hun commissie automatisch toegewezen. Commissies bestaan ook, indien er wordt besteld zonder uw tussenkomst. Met klant- en teamomzet, zijn er dus diverse mogelijkheden om het zelfstandig ondernemerschap invulling te geven.

Cash is king

Ringana betaalt commissies direct contant uit en met onmiddellijke ingang: eerste en vervolgbestellingen worden direct uitgekeerd. Alleen voor kleine orders onder de € 40, – worden tegoeden uitgekeerd.

Geen magazijn nodig:

Het feit dat Ringana alle producten in opperste versheid verzendt, maakt het overbodig de producten op te slaan in een magazijn. Met het aanbevelingsmarketingsysteem, kunnen de producten direct worden verzonden naar de klanten.

Gratis deelname

Bij veel aanbevelingsmarketing bedrijven zijn er verborgen kosten en verplichtingen. Die trend past helemaal niet bij de filosofie van het bedrijf. Alles is ‘puur’ op vrijwillige basis. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven als partner. Wil je geen partner worden, maar toch de producten kopen? Geen probleem, dan doe je je inkopen gewoon via een geregistreerde partner.

Eenvoudig beheer van de online kantoor:

Met het moderne online portal op ringana.net kun je kinderlijk eenvoudig je activiteiten beheren, zoals de klantregistratie, het teamoverzicht, sales vragen in real-time, een kennisbank, een nieuwsbriefgenerator, statistieken, agenda en nog veel meer.

Een activiteit die het leven een echte kick geeft

Ringana is op zoek naar mensen die houden van de verse producten en die van zichzelf houden. Zo krijg je de unieke kans om goed geld te verdienen met zelf in te delen uren en inspanningen, waarmee je je eigen talenten kan ontwikkelen. Sinds de start van Ringana zijn er al talloze mensen enorm gegroeid in hun werk en zij stralen nu van zelfvertrouwen. Is het Ringana partnerschap iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *