Detoxen met Ringana CAPS d-tox

Ringana CAPS d-tox is een uitstekend voedingssupplement om op verantwoorde manier het lichaam te detoxen. Met uitgekiende ingrediënten die een synergetische werking hebben, bieden het lichaam ondersteuning bij het zich ontdoen van opgestapelde gifstoffen.

Waarom zou je detoxen?

Het Voedingscentrum zegt dat detoxen niet noodzakelijk is, maar door de grote hoeveelheid synthetische stoffen in onze cosmetica en voeding kunnen onze lever, darmen en nieren deze afvalstoffen niet meer verwerken, met tot gevolg dat er een stapeleffect optreedt. Sta er maar eens bij stil wat je lever dagelijks te verwerken krijgt: geur-, kleur- en smaakstoffen, maar ook conserveringsmiddelen, stabilisatoren, emulgatoren, zware metalen, bestrijdingsmiddelen van groenten en fruit, alcohol, nicotine, cafeïne, hormonen uit vlees en bestanddelen uit veel commerciële cosmeticaproducten.. Genoeg redenen om regelmatig te detoxen!

Het resultaat is een verhoogde belasting van deze organen die onder stress komen te staan. Regelmatig detoxen vermindert de belasting van deze organen en helpt ze te herstellen.

Hoe werken de Ringana CAPS d-tox?ringana caps detox

De Ringana CAPS d-tox capsules zijn uitermate geschikt om regelmatig mee te detoxen. Ze bevatten een breed scala aan ingrediënten die elkaar in de werking ondersteunen. Het resultaat is een voedingssupplement dat de organen ondersteunt om de afvalstoffen af te voeren.

De ingrediënten die het lichaam stimuleren te detoxen zijn onder andere:

  • Het artisjokharten extract is van invloed op de lever en gal en ondersteunt bij de afvoer van opgeslagen afvalstoffen.
  • Hopextract werkt urinedrijvend en heeft een antiseptische werking. Het wordt in de natuurgeneeskunde vaak ingezet bij blaasontsteking, geelzucht en leverziekten of bij spijsverteringsstoornissen.
  • Rode klaver ondersteunt de werking van lever en galblaas.

Het nut van detoxen is vaak omstreden, maar als je je een goed beeld vormt een leefomgeving zoals de onze, mag het duidelijk zijn waarom ik een regelmatige detox adviseer. We omringen ons met synthetische stoffen en eten vaak slecht. Ontgiften is dan echt geen overbodige luxe en geeft het lichaam weer de ‘ruimte’ om het optimale uit het leven te halen.

Wil je deze capsules een keer proberen? Bestel ze dan via de webshop van Ringana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *