Nature’s Best Cosmetics

Webshop: E-books

Een stralende huid komt van binnenuit

Een stralende huid komt van binnenuit

Productomschrijving

Heb je huidproblemen? Of ken je iemand die al jaren last heeft van (terugkerende) huidklachten? Dan kan dit e-book jou of een bekende van grote betekenis zijn. Je huid is de spiegel van je gezondheid. Bij vrijwel iedereen met huidklachten ‘rammelt er wel iets onder de motorkap’. Dit kan een verminderde werking zijn van de lever of de darm of een verminderde maagzuurproductie. Vaak zijn deze klachten sluimerend en niet ernstig genoeg om je ziek te voelen. Toch hebben ze vaak kleine klachtjes tot gevolg zoals puistjes, een gevoelige, branderige huid of eczeem.

Voeding is hierbij vaak de key en soms is het nodig een supplement te gebruiken. Wij adviseren je eerst je voedingspatroon eens grondig onder de loep te nemen en de primaire oorzaken van je klachten de kop in te drukken. In plaats van zalfjes en cremes van de dokter, die meestal symptoombestrijding zijn, kun je de beter de oorzaken aanpakken.

In dit e-book hebben wij alles gebundeld wat de basis vormt voor een stralende huid. We beschrijven de invloed van voeding op onze huid en welke voeding een gezonde huid ondersteunt.

Leer in dit e-book:
• hoe je huid in elkaar zit en welke huidtypen er zijn
• welke voeding beter is voor je huid
• de 9 belangrijkste hormonen die van invloed zijn op je huid
• de invloed van je darmgezondheid

Met de informatie uit het e-book leer je:
• hoe je met voeding je gezondheid positief kan beïnvloeden
• hoe je met voeding en leefstijl je huidklachten kan verminderen of zelfs kan laten verdwijnen
• hoe je huidveroudering kan afremmen
• hoe je weer een stralende huid kunt krijgen

Lees dit e-book en pas de adviezen toe vóórdat je naar de huisarts gaat of zelf gaat experimenteren met crèmes, zalven en andere middelen, want een gezonde huid komt van binnenuit.

Prijs: € 9,95

Na betaling ontvang je het e-book binnen 1 uur in je mailbox.

Bestellen
Wij maken gebruik van cookies