Het Ringana peeling masker voor een stralend uiterlijk

Het Ringana peeling masker is niet alleen een uiterst effectieve behandeling voor het gezicht, maar is ook uitstekend geschikt voor de handen. De krachtige ingrediënten, zoals matcha groene thee en amandelpitolie, voorzien de huid van rijke voedingsstoffen.

Het peeling masker ontdoet de poriën op een zachte manier van vuildeeltjes en hoorncellen, terwijl het baobab extract de huid beschermt tegen vrije radicalen en de huid elastisch houdt zonder te irriteren. De amandelpitolie en olijfsqualaan zorgen voor een gladde, zijdezachte uitstraling.

Gebruik van Ringana peeling maskerringana peeling masker 1

Breng het Ringana masker royaal aan op het natte gezicht na een grondige reiniging en masseer het in een minuut in. Laat de peeling vervolgens vijftien tot twintig minuten inwerken en spoel het daarna af met lauw water. Breng daarna zoals gebruikelijk een voedende dag- of nachtcrème aan.

Bij een zeer gevoelige huid, kan het Ringana peeling masker worden gemengd met de Reinigingsmelk, waardoor de peeling aanzienlijk milder wordt. De peeling is dus ook ideaal te gebruiken als body scrub. Hierbij breng je het Ringana peeling masker eenvoudig aan op het lichaam, laat het intrekken en vervolgens spoel je het af onder de douche. Het resultaat is een zijdezachte, glanzende huid.

De werkzame stoffen van het Ringana peeling masker

Amandelpitolie, peelingdeeltjes uit bamboe, granaatappelzaden en loofah, amandel surfactanten, baobab extract, matcha groene thee en vitamine E. Bekijk hier de volledige lijst met ingrediënten.

Ervaringen met het peeling masker

Voorheen gebruikte in ook peelings, maar altijd had ik na afloop een droge huid van de chemische ingrediënten. Mijn huid was wel glad, maar had nooit echt het idee dat die gevoed was, wat nu wel het geval is. Ik gebruik de Ringana peeling masker en erna smeer ik mijn gezicht in met de Ringana hydroserum. Een betere combinatie kan ik me niet wensen – M. van Gorcum

Ringana peeling masker verkrijgbaar in de webshop

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *