Hoe rimpels verdwijnen met Ringana Kuur Concentraat Pro

” Rimpels en Ringana Kuur Concentraat Pro, het lijken wel water en vuur.” Dat was de feedback die ik onlangs kreeg van een wat oudere dame die de Ringana Kuurconcentraat Pro bij me had besteld. De verbluffende resultaten die zij heeft geboekt met deze crème zijn door meer mensen geboekt, die een voor een enthousiast zijn over de Ringana Kuur Concentraat Pro.Rimpels Ringana Kuur concentraat Pro

Wat deze crème zo uniek in haar soort maakt is de synergetische werking van de uitsluitend werkzame bestanddelen. Enkele van de krachtige ingrediënten die rimpels zo effectief bestrijden zullen we in dit blog onder de loep nemen.

Neodermyl voor de strijd tegen de rimpels

Neodermyl bestaat in feite uit vier ingrediënten: glycerine, water, methylglucoside fosfaat (vitamine B6), koperlysinaat/proline. De eigenschappen van deze wonderlijke combinatie zijn dat Neodermyl:

  • verouderde fibroblasten (de belangrijkste bindweefselcellen van de huid) in de huid hervitaliseert
  • de collageen- en elastinesynthese reactiveert op een duurzame manier.

De zichtbare resultaten manifesteren zich al na slechts twee weken gebruik: de huid is steviger, soepeler, diepe rimpels vervagen en fijne rimpels kunnen zelfs verdwijnen.

Ectoïne, de natuurlijke huidbeschermer

Ectoïne is een natuurlijk stofje dat terug te vinden is in diverse bacteriën en een beschermend laagje vormt om lichaamscellen heen. Ectoïne biedt bescherming tegen UVA-licht en voorkomt hiermee photo-aging, huidveroudering door licht.

In een onderzoek dat werd gepubliceerd in Skin Pharmacology and Physiology in 2004 werd aangetoond dat Ectoïne mede voorkomt dat er mutaties plaatsvinden in het mitochondriaal DNA van de lichaamscellen.

Superoxide dismutase (SOD), de snelle kracht van Ringana Kuur Concentraat

Superoxidedismutase is een enzym dat vrije radicalen in no-time onschadelijk maakt binnen organismen. Wanneer het enzym in aanraking komt met vrije radicalen is de reactie die het enzym versnelt, de allersnelste die bekend is in de biochemie. Samen met glutathion is superoxide dismutase een van de belangrijkste en krachtigste antioxidanten in ons lichaam. Andere voorbeelden van antioxidanten zijn vitamine C, vitamine E en zink.

Belangrijke bronnen van SOD zijn tarwegras, gerstegras, broccoli en spruitjes. Een andere belangrijke eigenschap is dat het een sterk ontstekingsremmende werking heeft, waardoor de huid minder gevoelig wordt voor acne en micro-ontstekingen. De huid krijgt zo een gladder en gezonder uiterlijk.

Ringana Kuur Concentraat heeft een reeks van indrukwekkende bestanddelen, allemaal werkzame ingrediënten. De prijs van de Ringana Kuur Concentraat is fors, maar absoluut goedkoper dan een botoxbehandeling. Bovendien behandel je je rimpels met uitsluitend natuurlijke bestanddelen en niet met een synthetische injectie, waarvan de vraag maar is wat de gezondheidseffecten op de lange termijn zijn.

De Ringana Kuurconcentraat Pro kan je in de webshop bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *