Hoe Ringana precies werkt

Ringana speelt in op de ‘work-from-home revolutie’, een van de megatrends van de komende decennia. Er is een groeiende beweging richting onafhankelijkheid en er zijn steeds meer mensen die vanuit huis een bedrijf runnen. De oude arbeidsmarkt, waarbij ‘levenslange, veilige contracten’ de standaard waren, lijkt steeds sneller te verdwijnen. Vrijheid en onafhankelijkheid winnen sterk aan populariteit. Heb jij er zelf ooit aan gedacht als zelfstandige te werken?

Ringana is een opkomend life science-bedrijf dat streeft naar een unieke en trendsettende filosofie van frisheid. Het bedrijf zet zich sinds de jaren negentig in voor een revolutie in de markt van natuurlijke, verse persoonlijke verzorgingsproducten.

Verse producten behoeven een speciale marketingstrategiehoe ringana werkt

Ringana maakt haar producten volledig zonder chemische toevoegingen, zoals die vaak in de traditionele cosmetica worden gebruikt. Deze ingrediënten zijn waardevol om de houdbaarheid te verlengen, maar allerminst waardevol voor de gezondheid. De cosmeticaproducten worden geproduceerd uit verse ingrediënten en rechtstreeks naar de klant verzonden. Dat het bedrijf haar producten verkoopt via de detailhandel (apotheken, drogisterijen, kapsalon) is dan ook ondenkbaar, vanwege de gebruikelijke lange opslag die dit vereist.

Hoewel alle Ringana producten van de producent rechtstreeks aan de klant gaan, moeten de kopers nog steeds de best mogelijke ondersteuning krijgen. Dit heeft geleid tot het idee van een unieke distributiemethode, namelijk het Ringana leverancierssysteem.

Het betekent dat Ringana een direct mailer (directe leverancier van versheid) is met daarbij een bijbehorende op aanbeveling gebaseerde marketing. Het unieke leverancierssysteem maakt het mogelijk om op de lange termijn een stabiel inkomen te genereren zonder enig persoonlijk risico. Geen kapitaal, een eenmalige investering van €29,-, geen productrisico, gratis trainingen – kortom, een optimale manier om onafhankelijk te worden.

Wordt onafhankelijk met Ringana

De aanwinst van nieuwe klanten en de ondersteuning van nieuwe en terugkerende klanten, zijn enkele van de taken van een leverancier. Wanneer de leverancier toetreedt tot een team, is de integratie en de bevordering van het team ook belangrijk, waarbij de Ringana vonk wordt gecommuniceerd bij het vinden van nieuwe, enthousiaste leveranciers. Degenen die onafhankelijke leveranciers zijn geworden ontvangen volledige ondersteuning met werkdocumenten, opleiding en persoonlijke ontwikkeling – en niet onbelangrijk: zij kunnen rekenen op de kans om een uitstekend inkomen te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *