Hoeveel synthetische stoffen bevat jouw cosmetica?

Het is verbazingwekkend als je nagaat hoeveel synthetische stoffen er in de cosmetica zit die we dagelijks op onze huid smeren. Vrijwel alle cosmetica staat bol van de synthetische stoffen en als je nagaat dat de meeste van deze stoffen binnen vijf minuten in de bloedbaan worden opgenomen, kun je nagaan dat dit de gezondheid niet ten goed komt.

De gemiddelde vrouw gebruikt dagelijks 515 verschillende synthetische stoffen op haar lichaam. Van shampoo tot eye-liner, het is werkelijk gewoon eng als je erbij stilstaat wat je precies op je huid smeert.

‘60% Van wat je op je huid smeert, wordt direct in het lichaam geabsorbeerd’

We hoeven onszelf niet te vergiftigen om er mooi uit te zien. Kijk maar eens naar cosmetica die gebruikmaakt van natuurlijke,
chemische stoffen cosmeticaorganische ingrediënten. Het enige wat je moet doen is op onderzoek gaan om te kijken wat de goede merken zijn. De bekende merken uit de drogisterij kun je sowieso direct van je lijstje schrappen: die zitten vol met synthetische stoffen.

Wees kieskeurig als je cosmetica uitzoekt zonder synthetische stoffen. Alleen de beste producten zijn goed genoeg voor jou. Veel mensen hebben helemaal geen zin in een grote zoektocht naar pure cosmetica. En terecht! Want waarom zou je op zoek gaan als je het al hebt gevonden?

Ringana cosmetica bevat alleen zorgvuldig geselecteerde, werkzame ingrediënten die een synergetische werking hebben, ofwel de ingrediënten versterken elkaars werking. Alleen de beste kwaliteit grondstoffen zijn goed genoeg om door Ringana te worden verwerkt tot verse cosmetica, Ringana packs, Ringana drinks of Ringana caps.
Daarnaast staat bij Ringana alles in het teken van duurzaamheid. De verpakkingen zijn alle duurzaam en volledig recyclebaar en er is zelfs een recycleprogramma waarbij de glazen verpakkingen kunnen worden geretourneerd tegen een vergoeding. Zelfs de productiemachines worden duurzaam gereinigd, dus niet met synthetische schoonmaakmiddelen, maar met stoom en lavendelolie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *