Jaderoller, het geheim van een stralende huid

jaderoller natures best cosmetics

We waren nogal sceptisch over een ‘hulpmiddel’ voor de huid dat beweert je huid weer te laten stralen. Maar omdat we een groot voorstander zijn van natuurlijke huidverzorging moesten we dit wel geprobeerd hebben. We kregen de jaderoller een aantal weken geleden toegestuurd per post. De folder die erbij is ingesloten was, zegt “Het geheim voor een stralende huid”. Dat wilden we natuurlijk graag ontdekken!

Wat is een jaderoller?

De jaderoller werd door keizerinnen in China gebruikt als huidverzorgingsmiddel om een jeugdige huid te krijgen. De roller is gemaakt van mooi geslepen steen van jade en heeft een verkoelend en verfrissend effect. Jade betekent ook wel beautiful of mooi. De roller was verpakt in een mooi doosje en er zat een praktische omschrijving bij. Enkele voordelen die de jaderoller zou opleveren was een betere doorbloeding van de huid, een gladdere huid, en zou ontspannend werken en zorgen voor minder diepe rimpels.

Aan het rollen

In de avond heb ik mijn gezicht gereinigd en ben ik gaan rollen. Zoals aangegeven in de omschrijving ben ik gaan rollen op mijn voorhoofd, rond de ogen en op wangen. En ik was verrast! Het voelde direct fris aan, ik had zelfs het idee dat mijn gezicht na circa 5 minuten rollen wat strakker aanvoelde. Maar niet te snel oordelen, ik wilde mezelf twee weken de tijd geven en dan twee keer per dag rollen om een goed oordeel te vellen.

Jaderollen na twee weken

jaderoller natures best cosmeticsIn de ochtend en avond, ofwel twee keer per dag, ging ik met de jaderoller aan de slag. En het prettige was dat ik met deze dubbele roller de huid rond mijn ogen ook heerlijk kon rollen. De kleine roller is daar heel prettig voor. De huid rondom je ogen is dunner en daarvoor is de grote roller minder geschikt. Ik verbaasde mij ook over hoe lekker het is om je voorhoofd te rollen. Na twee weken voelt mijn huid heerlijk opgepept en fris.

Ervaringen jaderoller

Wij vonden de jaderoller een heerlijk vernieuwend product. We hadden niet verwacht dat enkel een steen die je op je huid rolt zo’n enorm verfrissend gevoel zou geven. Hij werd snel verstuurd en in een mooi pakketje bezorgd. Hij zou ook leuk zijn als cadeau aan iemand. Niet alleen omdat hij er leuk uitziet, maar omdat dit echt een must is voor een verfriste en stralende huid.

Koop de jaderoller op jaderoller.nl Keep on rollin!

Gerelateerde berichten

Wij maken gebruik van cookies