Kinderen en cosmetica

Veel babycosmetica bevat helaas veel meer schadelijke stoffen dan goed is voor je kinderen. Juist in deze levensfase is de kleine erg gevoelig voor de kwaliteit van voeding en cosmetica. Een simpele zoekopdracht in Google zal je laten verbazen over de vele chemische ingrediënten van bijvoorbeeld babyshampoo, bodylotion en peutertandpasta. Veel van deze producten bevatten chemische stoffen zoals parabenen, ftalaten en nanodeeltjes, zodat deze de huidbarrière eenvoudiger kunnen penetreren.

Ringana cosmetica voor je kinderen

kinderen cosmeticaWanneer je je kinderen in bad doet is het niet eenvoudig om te zorgen dat ze geen badwater met badschuim binnenkrijgen. Om die reden heeft Ringana een heerlijk ruikende badolie ontwikkeld, volledig op natuurlijke basis, van de zuiverste ingrediënten. Wanneer je kind, of jijzelf natuurlijk, aan het badderen is, is het dus niet erg als er wat badwater wordt ingeslikt. Alle cosmetica van Ringana is samengesteld uit pure ingrediënten van biologische oorsprong. Denk hierbij aan jojoba-olie, avocado-olie, sesamolie en lavendelolie. Het voedt de huid intensief en geeft een heerlijk zachte glans.

Ringana Wash Gel

Neem als voorbeeld de Wash Gel van Ringana. Hiermee ben je verzekerd van een grondige verzorging van handen en lichaam. De formulering verzorgt de huid met vocht, zodat deze zacht en soepel wordt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de rijke Cleomilk®, die een huid-voedend en lipidebalancerend effect heeft. De betaïne uit suikerbieten maakt de huid elastisch en soepel, terwijl de beschermende tarwe-eiwitten de huid beschermen tegen uitdroging – zelfs bij veelvuldig wassen. De ingrediënten van dit product: Oppervlakte-actieve olijfolie, suikerbieten betaïne, tarwe-proteïne, aloë vera,  Cleomilk®, olijfolie en sesamolie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *