Korento make-up: vegan biologische make-up van Korento Cosmetics

Korento Cosmetics is een leverancier van eerlijke en natuurlijke make-up, zonder synthetische ingrediënten. Door de natuurlijke bestanddelen voedt de vegan make-up de huid, waarmee het de voordelen heeft van veel huidverzorgingsproducten. De artikelen zijn voedingsrijk met de van nature erin voorkomende antioxidanten. Korento make-up is bijzonder geschikt om te gebruiken in een schoonheidssalon en door andere beauty professionals.

Korento natuurlijke make-up

Natuurlijke make-up is altijd al een uitdaging geweest en vele fabrikanten hebben hier hun vingers niet aan durven branden. Want is het überhaupt mogelijk om een natuurlijk make-up merk in de markt te zetten dat net zo functioneel is als een merk met synthetische ingrediënten?

Korento levert het bewijs dat het mogelijk is en heeft bovendien nog een bonus, want de volledige natuurlijke en biologische ingrediënten voeden de huid bovendien. Want wat denk je van antioxidant rijke, arctische bessen, kruiden, natuurlijke pigmenten in de foundations en een torenhoge kwaliteitsstandaard?

De Korento natuurlijke make-up producten vormen samen een prachtige basis. De productlijn omvat een drietal foundations:

Met deze prachtige producten maak je een volledige dekking, een matte basis of een doorzichtige en glimmende make-upbasis.

Daarnaast omvat het assortiment de internationaal bekroonde Kortento Soft Velvet Primer, ook volledig natuurlijk qua samenstelling. Deze primer perfectioneert de textuur van je huid. Of de Korento Age Defying Serum Foundation, een volledig natuurlijke en intensief hydraterende vloeibare foundation die helpt om de ruwe huid met textuur en fijne lijntjes glad te strijken. Breng een natuurlijke kleur op je wangen met dit unieke volledig natuurlijke product. De vloeibare Korento Liquid Blush is huidverzorgend en intensief hydraterend. Met de Korento Liquid Blush breng je met slechts een paar druppels een perfecte, stralende en frisse uitstraling aan. Een peachy of rosy blush garandeert een stralende en  gezonde gezichtshuid. De Liquid Blush is makkelijk op te bouwen en te mengen.

Natuurlijke cosmetica volgens Korento Cosmetics

Volgens Korento Cosmetics behelst duurzame cosmetica veel meer dan de recyclebaarheid van de cosmeticaverpakking. Duurzaamheid dient terug te komen in elk aspect van het product. Zo moet ook de productie van het product een zo klein mogelijke impact hebben op de natuur of van invloed zijn op het milieu. Het productieproces bij Korento Cosmetics voldoet dan ook aan alle voorwaarden voor duurzame ontwikkeling en vindt plaats in de eigen fabriek, zodat op alle duurzame aspecten nauwgezet kan worden toegezien. Ook worden de ontwikkeling van de producten en het productieproces voortdurend gemonitord, zodat voortdurend kan worden toegezien op zowel de productkwaliteit als op de duurzaamheid. Alle producten van Korento Cosmetics zijn volledig biologisch afbreekbaar en vervuilen het milieu niet met onnodige chemicaliën, die in feite niet in cosmeticaproducten en hun verpakkingen thuishoren.
Bij Korento Cosmetics heerst de overtuiging dat echt goede en duurzame producten uitsluitend kunnen worden samengesteld uit kwalitatieve ingrediënten en hoge standaarden. De natuurlijke ingrediënten zijn het absoluut waard om in te investeren, zodat kwalitatieve en duurzame natuurcosmetica kan worden geproduceerd. In alle producten worden kwalitatieve, gecertificeerde, biologische ingrediënten gebruikt waardoor er geen consessies hoeven te worden gedaan ten opzichte van de werkzaamheid. Op die manier profiteert de eindgebruiker optimaal van de rijke vitamines, antioxidanten en andere werkzame bestanddelen van de Korento make-up. Door de hoge kwaliteitsstandaarden is de Korento make-up ook bijzonder geschikt voor schoonheidssalons en andere beautyprofessionals.

Korento natuurlijke make-up cosmetica

Ingrediënten biologische Korento make-up

Biologische ingrediënten zijn bij Korento Cosmetics ontzettend belangrijk, want biologische landbouw draagt ​​bij aan het welzijn van zowel het milieu als de samenleving. Door zorgvuldig om te gaan met onze omgeving en het milieu kunnen we samen zorgen voor een duurzame, evenwichtige samenleving op de lange termijn. Alle gebruikte ingredienten zijn dan ook biologisch van oorsprong en de producten zijn gekeurd door Ecocert of Cosmos.
Ingrediënten van biologische oorsprong zijn vrij van bestrijdingsmiddelen die wel worden gebruikt op ingrediënten van reguliere cosmeticaproducten. Aangezien de huid als een spons werkt en deze bestrijdingsmiddelen opneemt, komen deze vroeg of laat ook in onze bloedbaan terecht. Liever zien we natuurlijke producten die vrij zijn van deze synthetische stoffen. De ingrediënten van de Korento-producten zijn om die reden biologisch van oorsprong.

Gerelateerde berichten

Wij maken gebruik van cookies