De kracht van Ringana Caps Hydro bij urineweginfecties

Ringana Caps Hydro is een bijzonder krachtig voedingssupplement met alleen de beste ingrediënten uit de natuur. Synthetische bestanddelen zijn uit den boze en uitsluitend natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong worden opgenomen in de receptuur van de Ringana Caps Hydro.

Gebruik Ringana Caps Hydro

De werkzame ingrediënten van de Ringana Caps Hydro zijn cranberry-extract, bonte brandnetelextract en hibiscusextract. Met name cranberry heeft een sterke werking op urineweginfecties, dusRingana Caps Hydro bij een voortdurende aandrang tot plassen of pijn bij het plassen, kan dit supplement de blaas en nieren ondersteunen.

Bij klachten aan de urinewegen neemt men vier tot zes capsules per dag in met water, het liefst bij de maaltijd voor een optimale verdraagzaamheid.

Ondersteun het gebruik van je supplementen

Om de werkzaamheid te vergroten is het natuurlijk ook van belang om dagelijks voldoende water te drinken. Zeker bij een te lage vochtinname worden de nieren extra belast, waardoor zxe vatbaarder worden voor infecties. Je kan een gezonde hoeveelheid aanhouden van 0,03 liter water per kilo lichaamsgewicht per dag. Dus iemand van 70 kilo drinkt 70×0,03liter= 2,1 liter water per dag, maar liefst nog wat meer, zeker bij warm weer of extra inspanning.

De Ringana Caps Hydro zijn niet alleen een ideaal supplement bij urineweginfecties, maar ondersteunen ook ter preventie hiervan. Het gebruikte cranberry extract is rijk aan vitamine C, vezels en vitamine E. Daarnaast zijn cranberries rijk aan mangaan, vitamine K en fytonutriënten. De synergetische werking zorgt voor een bijzonder werkzame formule.

Ringana Caps Hydro verkrijgbaar in de webshop van Ringana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *