Een Matcha gezichtsmasker voor een stralend uiterlijk

Matcha gezichtsmasker

Met een natuurlijk en zelfgemaakt Matcha gezichtsmasker voel je je verfrist en krijg je een zijdezachte huid. Het belangrijkste ingrediënt voor dit heerlijke, voedende masker is Matcha groene thee, een theesoort die vol zit met antioxidanten.

Heb je geen Matcha groene thee in huis? Geen probleem, je kan het zo bij Bol.com bestellen. En Matcha groene thee is niet alleen geschikt voor een lekker maskertje, het stimuleert je metabolisme, het staat bol van de antioxidanten en geeft je energie zonder dat je je hyper voelt. Kortom, Matcha is een superdrankje!

Wanneer je een Matcha gezichtsmasker neemt, voeden de antioxidanten niet alleen de huid, maar zullen de huid ook beschermen tegen beschadiging door de zon. Het masker heeft een verkoelende werking en heeft bovendien een anti-inflammatoir effect op de huid, waardoor kleine ontstekinkjes verminderen.

Matcha poeder is een gigantische antioxidantenbron die de doffe huid doet herleven na een peeling. Dit recept is een van mijn secret weapons als het aankomt op gezichtsverzorging. Het maakt je huid zijdezacht en zo ziet het er ook uit.

Wat heb je nodig voor je Matcha gezichtsmasker?

Hoe maak je dit gezichtsmasker?

Matcha gezichtsmasker 3
Meng een theelepel van Matcha poeder met een paar druppels water of Aloë vera gel totdat je een papje hebt. Als het papje waterig is, voeg dan nog wat matcha poeder toe. Als het te plakkerig is, voeg dan wat water toe.

Breng het Matcha gezichtsmasker aan op je gezicht met een zacht kwastje en laat het zo’n 20 minuten intrekken. Spoel het gezichtsmasker vervolgens af met lauwwarm water en een zacht washandje. Breng vervolgens een dag- of nachtcrème aan.

Voor de beste resultaten herhaal je dit proces een paar keer.

Laat je me in de reacties even weten hoe het Matcha gezichtsmasker is bevallen? Als je vragen hebt met betrekking tot dit bericht, kun je deze ook hieronder stellen in de reacties.

Gerelateerde berichten

0 Reacties

Geef een reactie

Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

Wij maken gebruik van cookies