Waarom kiezen voor natuurcosmetica?

natuurcosmetica

Natuurcosmetica is aan een grote opmars bezig. Steeds vaker hoor je op verjaardagen of feestjes dat anderen natuurcosmetica zijn gebruiken. Gezondheid is een hot issue de laatste tijd. Blijkbaar groeit het bewustzijn hieromtrent. Een goede ontwikkeling, tenzij je wilt meedoen aan een chemisch experiment.

Waarom zou je kiezen voor natuurcosmetica?

Volg je logica. Ga eens na dat alles wat je op je huid smeert binnen een paar minuten wordt opgenomen in je bloedbaan. Dan wil je toch geen chemicaliën op je huid smeren? Duizenden jaren hebben vrouwen zich mooi gemaakt met cosmetica afkomstig uit de natuur. Dan is het toch vreemd dat we sinds een kleine honderd jaar hiervoor chemische goedjes gebruiken?

Cleopatra baadde in ezelinnenmelk, de oude Romeinen gebruikten krokodillenpoep in hun modderbaden en de huidverzorgingsproducten van toen werden gemaakt van onder meer oliën, planten en vet afkomstig uit wol. Kijk, dat is natuurcosmetica! Natuurlijk zal je heden ten dage geen krokodillenpoep op je gezicht smeren, maar het gaat om het principe: we hebben al die chemische troep niet nodig om mooi te zijn! Vertrouw op de natuurlijke bronnen, vertrouw op natuurcosmetica.

Wat is er mis met chemische cosmetica?

Chemische cosmetica onderscheidt zich van natuurcosmetica, omdat het talloze bestanddelen bevat die afkomstig zijn uit het laboratorium. Deze chemische bestanddelen, zoals ftalaten, aceton en parabenen, hebben op de langere termijn grote invloeden op de gezondheid. In veel gevallen verstoren zij de hormoonhuishouding, waardoor ze ook bijdragen aan tal van auto-immuunziekten, obesitas en longaandoeningen.

Wanneer je je logica volgt, zie je dat natuurcosmetica een beter alternatief is. De natuur biedt talloze veilige ingrediënten die zonder zorgen kunnen worden gebruikt. De reguliere cosmetica heeft op de lange termijn een grote nadelige invloed op de gezondheid en is dus af te raden.

Ringana is een Oostenrijks cosmeticabedrijf dat uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Met populaire producten als de Ringana tandolie, de hydroserum en de voetbalsem, is Ringana een uniek concept waar alles in het teken van duurzaamheid staat. Hoe lang duurt het nog voordat natuurcosmetica de standaard is?

Gerelateerde berichten

0 Reacties

Geef een reactie

Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *