Natuurlijke cosmetica uit Oostenrijk naar Nederland

Nadat Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Duitsland zijn gevallen voor de charmante, duurzame cosmetica van het Oostenrijkse concern Ringana, is nu Nederland aan de beurt. Na de officiele kick-off op 26 oktober 2014 is Nederland aan de beurt om nader kennis te maken met de verse, natuurlijke cosmetica van Ringana.Ringana Kick off Nederland

Omdat de 100% natuurlijke producten mateloos populair blijken te zijn in de ons omringende landen, heeft Ringana ervoor gekozen ook Nederland te laten meeprofiteren van hun geweldige concept.

Waarom Ringana uit Oostenrijk in Nederland succesvol zal zijn

Overal ter wereld neemt het bewustzijn toe over het belang van gezonde voeding en over hoe de reguliere cosmetica door alle synthetische ingrediënten een zware belasting vormt voor onze gezondheid. Steeds meer mensen zien in dat voeding geen voeding meer is en dat we ons dagelijks omringen met chemicaliën. Sta er maar eens bij stil (net als Ringana oprichter Andreas Wilfinger uit Oostenrijk) wat er in je ‘normale’ tandpasta zit. Alleen het ingrediënt fluoride zou voor mij persoonlijk al reden genoeg zij om de tandpasta terzijde te schuiven en de Ringana tandolie als alternatief te kiezen.

Vanwege het groeiend bewustzijn van de consument, zal Ringana in Nederland als een bom inslaan. Gezondheidspioniers, zoals Ralph Moorman, maken de consument bewust van wat ze in hun mond stoppen en hoe hun leefstijl van invloed is op hun gezondheid. Nature’s Best Cosmetics is in Nederland de spreekbuis van Ringana en maakt de consument bewust van de invloed van cosmetica op de huid en de gezondheid.

Wat is het concept van Ringana?

Ringana so goodRingana levert al haar producten in opperste versheid en verkoopt enkel via online kanalen. Alles wat je bij Ringana koopt in Oostenrijk is niet ouder dan een week. Dit moet ook wel, want de bioactieve ingrediënten verliezen na verloop van tijd hun werking. In verse toestand doen ze hun werk het best. En dat is het Unique Selling Point van Ringana: hoe verser hoe beter!

De productlijnen die Ringana verkoopt zijn:

  • Cosmetica: top-of-the-line natuurlijke, verse cosmetica
  • Caps: Caps leveren de fundamentele behoefte aan vitaminen en essentiële stoffen uit medicinale planten
  • Packs: Packs zijn pure voedingssupplementen die bestaan uit waardevolle vitaminen, mineralen, sporenelementen, belangrijke voedingsstoffen en secundaire plantaardige stoffen.
  • Drinks: Drinks ondersteunen de gezondheid op tal van manieren. Ze zijn vernieuwend en helpen de gezondheid en dieet te ondersteunen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Ringana. Zo’n beetje alles draait omverpakkingsmateriaal eetbaar ringana duurzaamheid: de productie, de verpakkingsmaterialen, de producten zelf en zelfs de vulmaterialen van de verpakkingen zijn volledig biologisch afbreekbaar. (de vulling op deze afbeelding is zelfs eetbaar!)

Netwerken is de beste manier van reclame. Ringana heeft zoveel vertrouwen in de producten dat ze zichzelf verkopen. Met een enthousiast netwerk van Ringana partners is het bedrijf zeker van internationaal succes.

Wie is Ringana precies?

Ringana is 18 jaar geleden opgericht door Andreas Wilfinger. Inmiddels heeft het bedrijf een jaaromzet van 16 miljoen euro en groeit Ringana gemiddeld 45% per jaar. Met ruim 300.000 klanten en ruim 10.000 partners kan het bedrijf de toekomst rooskleurig tegemoet zien. Met Nederland als groeimarkt zal Ringana binnen enkele jaren een vertrouwd begrip worden.

Ringana producten zijn te koop via de webshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *