Natuurlijke deodorant boven chemische variant

Een natuurlijke deodorant biedt veel voordelen boven een deo met synthetische ingrediënten. De meeste deodorants staan bol van de chemische stoffen en zijn daarmee een regelrechte aanslag op de gezondheid. Ga maar eens na: als je met je ratio beredeneert dat alle ingrediënten van een deodorant binnen enkele minuten in je bloedbaan worden opgenomen, zou jij dan nog kiezen voor commerciële deodorant en synthetische cosmetica?

ringana deodorant (2)100% Natuurlijke deodorant, 100% gezond

Stop met zoeken naar een natuurlijke deodorant, want die heb je reeds gevonden. De Ringana deodorant bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw. De plantaardige elementen die verwerkt zijn in de Ringana deodorant, zijn zijdezacht voor de gevoelige okselhuid en geven voor langere tijd een vleiend zacht gevoel. De heerlijk frisse citroengeur doet denken aan een warme zomeravond.

Waarom de ene natuurlijke deodorant de andere niet is

De meestverkochte deodorants bij de drogist en de supermarkt zitten vol synthetische ingrediënten, zoals nanodeeltjes en aluminiumoxide, dat de okselporiën afsluit. Wanneer je je hiervan bewust bent, ga je al snel op zoek naar een gezonder alternatief, want dit zijn krachtige hormoonverstorende stoffen en die leggen de gezondheid geen windeieren. Op lange termijn ontstaan er allemaal vage klachtjes.

Veel merken claimen een zogenaamde natuurlijke deodorant in het assortiment te hebben, maar lees goed de verpakking, want in de meeste gevallen gaat het over een ‘natuurlijke basis’ in plaats van ‘volledig natuurlijk’. Naast de natuurlijke basisingrediënten zitten er nog steeds chemische bestanddelen in de zogenaamd natuurlijke deodorant. De fabrikant laat in wezen zien dat het begrip ‘natuurlijk’ of ‘puur’ een vrij rekbaar begrip is en vaak bevatten dergelijke producten een keurmerk dat de fabrikant zelf in het leven heeft geroepen.

Pas dus altijd op bij je keuze voor een natuurlijke deodorant en lees altijd de ingrediënten.

Koop de natuurlijke Ringana deodorant in de webshop 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *