Natuurlijke gezichtsverzorging met Ringana

Natuurlijke gezichtsverzorging onderscheidt zich duidelijk van de chemische variant. Als je chemische gezichtsverzorgingsproducten gebruikt, zal je opmerken dat je huid altijd om ‘meer’ vraagt. Dit komt doordat de chemische producten de huid niet kunnen bieden waar hij eigenlijk om vraagt: voedingsstoffen.

Voedingsstoffen komen uiteraard uit de natuur en niet uit een laboratorium. Die gedachte vormde de basis bij de ontwikkeling van de Ringana natuurlijke gezichtsverzorging. Met uitsluitend pure, uit de natuur afkomstige ingrediënten zijn de gezichtsverzorgingsproducten samengesteld.

De cosmeticabranche schermt altijd met geweldige claims en gek genoeg: men valt ervoor! “Met natuurlijke vitamine E”, schalt het uit de speakers van je radio. Dat ene vleugje vitamine E dat erin verwerkt zit is waarschijnlijk het enige werkzame en natuurlijke stofje dat in het product verwerkt zit. De andere stoffen zijn allemaal emulgatoren, conserveermiddelen en troepingrediënten om het goedje smeerbaar te maken.

Uiteindelijk draait het allemaal om de patenten en niet om de werkzaamheid. Het is ook logisch te bevatten: de cosmeticabranche is er niet bij gebaat om mensen een goedkope en duurzame oplossing te bieden. Beter is het voor hen om voortdurend geld te verdienen aan goedgelovige klanten!

Natuurlijke gezichtsverzorging met Ringana productenNatuurlijke gezichtsverzorging ringana

Voor het beste resultaat met de gezichtsproducten heb je de volgende producten nodig:

Met de zeepvrije reinigingsmelk reinig je de huid op een milde manier en ontdoe je deze van dode huidcellen. De ingrediënten beschikken over hydraterende eigenschappen, zodat de huid na gebruik niet droog aanvoelt.

De gezichtslotion is verkrijgbaar in twee varianten: Gezichtslotion L (gezichtstype 2,3, en 4) en Gezichtslotion S (huidtype 1 en 2). Na de reinigingsmelk breng je de gezichtslotion op de vochtige huid aan met een wattenschijfje. De lotion geeft een heerlijk ontspannen en verfrissend gevoel.

Na het gebruik van de gezichtslotion is de huid klaar voor de voedende crèmeconcentraat. Verdeel een paar druppels op het gezicht en masseer deze met roterende bewegingen langzaam in. Na twee tot drie minuten zal de crème zijn ingetrokken.

Belangrijk bij alle natuurlijke gezichtsverzorging van Ringana: wees zuinig! Ringana gebruikt alleen de zuiverste ingrediënten met een krachtige werking. Dat maakt Ringana uniek

Vind hier alle producten van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *