Natuurlijke huidverzorging voor baby’s en peuters

natuurlijke huidverzorging baby

Natuurlijke huidverzorging voor baby’s is voor mij niets anders dan vanzelfsprekend. De tere babyhuid heeft tenslotte nog niet veel weerstand en het immuunsysteem is nog niet volledig tot ontwikkeling gekomen. Ouders die hun kinderen verzorgen met Zwitsal baby-olie en dat soort ’troep’, zoals ik het noem, nee, daar heb ik echt moeite mee. Je wilt toch het beste voor je kind?

Babyproducten met synthetische troep

Mijn aversie tegen dit soort producten is ontstaan toen ik een artikel las op een website, nog niet zo lang geleden. Het stuk ging over de ingrediënten in tandpasta zoals fluoride, haarverzorgingsproducten en andere cosmetica. Over minerale oliën, zware metalen en andere troep, bah! Ik ben direct op internet gaan zoeken naar natuurlijke alternatieven en heb direct de bezem door de badkamer gehaald. Helaas bleek het niet zo eenvoudig natuurlijke huidverzorging te vinden voor baby’s. Nader onderzoek leverde steeds op dat er naast de natuurlijke ingrediënten nog altijd synthetische stoffen werden gebruikt.

Gerelateerde berichten

Wij maken gebruik van cookies