Over NBC

Nature’s Best Cosmetics is hét Nederlandse platform voor natuurlijke huidverzorging. Uitgangspunt daarbij is een complementaire en preventieve aanpak. Onze auteurs hebben we zorgvuldig geselecteerd op hun nieuwsgierigheid en hun passie voor gezondheid.

Huidklachten worden in de reguliere geneeskunde aangepakt met symptoombestrijding, waarbij men vaak voorbijgaat aan de oorzaken, zoals bijvoorbeeld een verkeerd voedingspatroon, allergieën, een stressvolle leefstijl of ongezonde omgevingsfactoren.

Het is verrassend hoe ons lichaam, dat is samengesteld uit eindeloze hoeveelheden biochemische processen, kan functioneren en hoe kleine nutriëntdeficiënties deze kunnen verstoren en van invloed kunnen zijn op onze huid.

Op de website van Nature’s Best Cosmetics vind je dan ook veel blogs over allerlei uiteenlopende onderwerpen in relatie tot je gezondheid en de invloed daarvan op met name onze huid.

De visie dat veel huidklachten, zoals bijvoorbeeld een droge huid, hoofdroos of psoriasis wel met een crèmepje van de drogist of een medicinaal zalfje zijn op te lossen, is te kort door de bocht. Ten eerste zijn we geen fan van synthetische ingrediënten, ten tweede dienen ook de oorzaken van de klachten in acht te worden genomen.

Met jaarlijks meer dan 200.000 unieke bezoekers op deze website, is het geweldig om mensen op een eerlijke manier te kunnen voorlichten over hoe zijn op een natuurlijke manier hun gezondheid en hun huidklachten kunnen verminderen of zelfs verhelpen.

“De natuur heeft altijd een antwoord op gezondheidsklachten, de farmacie is nog zoekende.”

Onze missie is om iedereen in het Nederlandstalige taalgebied op een eerlijke manier voor te lichten over hun (huid)gezondheid.

Team Nature’s Best Cosmetics

5 Reacties

Ellen

Beste Tamara,
Ik ben zeker geïnteresseerd in jouw ideeën over gezondheid en probeer mij in te schrijven voor de nieuwsbrief, maar de knop lijkt niet te werken.
Kun je mij helpen?
Bij voorbaat dank!
Hartelijke groet,
Ellen Nieuwland, Almere

Beste Ellen, leuk dat je interesse hebt. Ik zal je bij deze inschrijven en ook zelf eens kijken waarom het niet lukt. Graag gedaan. Lfs Tamara

Beste Saska,

als je op zoek bent naar pure Henna zou ik je aanraden eens te kijken vitaminstore of online via greenbeautyshop. Daarnaast ken ik een holistische natuurkapper, Mariska. Dit is haar website http://haarnatuur.nl/ Succes, Lfs Tamara

Dewi

Hallo,
Ik heb jullie beweringen op de site bekeken maar ik vroeg me af waar jullie die informatie vandaan halen.
Jullie verwijzen namelijk niet naar een onderzoek of site waar jullie het vandaan hebben.
Met vriendelijke groet,
Dewi

Jasper

Dag Dewi, de meeste informatie op onze site is gebaseerd op eigen ervaringen en die van anderen. De kennis die wij delen m.b.t. de hormonen is veelal gebaseerd op de opleiding De hormoonfactor van Ralph Moorman. Hoewel sommige mensen behoefte hebben aan wetenschappelijke onderbouwingen, zijn wij ervan overtuigd dat de natuur ook in staat is goede oplossingen te bieden voor gezondheids- en huidgerelateerde klachten. Met vriendelijke groet, Jasper

Geef een reactie

Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

Wij maken gebruik van cookies