Over NBC

Nature’s Best Cosmetics is hét Nederlandse platform voor natuurlijke huidverzorging. Uitgangspunt daarbij is een complementaire en preventieve aanpak. Onze auteurs hebben we zorgvuldig geselecteerd op hun nieuwsgierigheid en hun passie voor gezondheid.

Huidklachten worden in de reguliere geneeskunde aangepakt met symptoombestrijding, waarbij men vaak voorbijgaat aan de oorzaken, zoals bijvoorbeeld een verkeerd voedingspatroon, allergieën, een stressvolle leefstijl of ongezonde omgevingsfactoren.

Het is verrassend hoe ons lichaam, dat is samengesteld uit eindeloze hoeveelheden biochemische processen, kan functioneren en hoe kleine nutriëntdeficiënties deze kunnen verstoren en van invloed kunnen zijn op onze huid.

Op de website van Nature’s Best Cosmetics vind je dan ook veel blogs over allerlei uiteenlopende onderwerpen in relatie tot je gezondheid en de invloed daarvan op met name onze huid.

De visie dat veel huidklachten, zoals bijvoorbeeld een droge huid, hoofdroos of psoriasis wel met een crèmepje van de drogist of een medicinaal zalfje zijn op te lossen, is te kort door de bocht. Ten eerste zijn we geen fan van synthetische ingrediënten, ten tweede dienen ook de oorzaken van de klachten in acht te worden genomen.

Met jaarlijks meer dan 200.000 unieke bezoekers op deze website, is het geweldig om mensen op een eerlijke manier te kunnen voorlichten over hoe zijn op een natuurlijke manier hun gezondheid en hun huidklachten kunnen verminderen of zelfs verhelpen.

“De natuur heeft altijd een antwoord op gezondheidsklachten, de farmacie is nog zoekende.”

Onze missie is om iedereen in het Nederlandstalige taalgebied op een eerlijke manier voor te lichten over hun (huid)gezondheid.

Team Nature’s Best Cosmetics

Wij maken gebruik van cookies