Overstappen op natuurlijke cosmetica

Je toiletkastje is na het medicijnkastje een van de meest gevaarlijkste plekjes van je huis. Kijk maar eens waar al je favoriete schoonheidsproducten zijn ondergebracht, het is een grote giftige nachtmerrie. Het is verbijsterend dat zoveel mensen maar gewoon genoegen nemen met al die chemicalier die ze voorgeschoteld krijgen. De groeiende lijst van synthetische ingrediënten die fabrikanten aan hun producten toevoegen is compleet uit de hand gelopen. Tijd dus om over te stappen op natuurlijke cosmetica.

overstappen natuurlijke cosmeticaDe meest onschuldig uitziende shampoos en moisturizers zijn cocktails van toxines die kunnen leiden kanker of vruchtbaarheidsproblemen. Enge namen als koolteer, hydroxyzuren, alfa- en beta- hydroxyzuren en ftalaten zijn aan de orde van de dag. En veel mensen zijn zo met hun gezondheid bezig! Ze eten gezond, maar smeren dagelijks meer dan 50 verschillende chemicaliën op hun huid!

Moderne cosmetica bevat een groot aantal gevaarlijke ingrediënten, die zou thuishoren in een laboratorium en niet in ons lichaam. Natuurlijk zijn alle ingrediënten in schoonheidsproducten grondig getest op veiligheid, maar het cumulatieve effect wordt over het hoofd gezien.

Halverwege de natuurlijke cosmetica

Natuurlijke cosmetica maakt een snelle opmars en steeds meer mensen komen tot het inzicht dat hun oude vertrouwde deodorant meer kwaad doet dan goed. De eerste stap die men vaak neemt is Google, alwaar men naarstig op zoek gaat naar natuurlijke cosmetica producten. Talloze aanbieders claimen de beste ‘natuurlijke’ cosmetica te hebben, maar deze producten bevatten vaak nog steeds chemicaliën, hetzij minder dan de reguliere cosmetica.

Ringana, top-of-the-line natuurlijke cosmetica

Waar de half-natuurlijke cosmetica ophoudt, begint Ringana, een merk dat steeds grotere bekendheid verwerft. Met een ongekend kwaliteitsniveau, heeft Ringana een complete lijn pure cosmetica op de markt gebracht, waaronder bodymilk, deodorant, badolie en tandolie, allemaal samengesteld uit verse ingrediënten, puur uit de natuur.

De natuurlijke cosmetica van Ringana onderscheidt zich door uitsluitend verse ingrediënten te gebruiken. Dit verkort de bijna oneindige houdbaarheid die reguliere cosmetica heeft, maar biedt zoveel meer voordelen qua gezondheid.

Zou je graag de producten willen proberen? Ga dan naar de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *