Paardenkastanje en silicium, de geheimen in de Ringana Oogserum

Paardenkastanje en silicium zijn de geheime wapens in de samenstelling van Ringana Oogserum. De effectiviteit van de oogserum is ronduit bijzonder te noemen, aangezien deze uitsluitend bestaat uit werkzame ingrediënten, afkomstig uit de natuur. In tegenstelling tot reguliere cosmeticaproducten is dit product samengesteld uit uitsluitend natuurlijke componenten. Reguliere cosmeticamerken schermen vaak met prachtige claims, maar hebben daar synthetische ingrediënten voor nodig, bijvoorbeeld ter conservering van het product.

Ringana Oogserum bevat aescine, de werkzame stof uit paardenkastanje

De werkzame stof aescine, verbetert de doorbloeding van het weefsel en van de huid. Zeker de dunne huid direct rond de ogen, verdient extra aandacht, aangezien deze aanzienlijk kwetsbaarder is Ringana Oogserumdan bijvoorbeeld de huid op de wangen. Wanneer de doorbloeding in de huid rond de ogen even vermindert, wordt de huid snel slapper van structuur en vormen zich rimpels.

Het stofje aescine uit de paardenkastanje draagt bij aan de versterking van de vaatwanden, waardoor kleine gesprongen adertjes worden voorkomen. Ook de donkere kringen rondom de ogen kunnen verminderen in ernst.

Silicium, essentieel voor de vorming van bindweefsel

Silicium, ook wel kiezelzuur genoemd, is na zuurstof het meest voorkomende element op aarde. Het vormt binnen het lichaam een essentiële factor voor de vorming van bindweefsel en botweefsel. Je kan het je als volgt voorstellen: het bindweefsel bevat macromoleculen, zoals hyaluronzuur en chondroitine, die samen met collageen en elastine het bindweefsel stevig maken.

Ectoïne, de natuurlijke zonbeschermer

Ectoïne is een natuurlijk stofje dat wordt gewonnen uit bacteriën, maar geweldige eigenschappen heeft voor lichaamscellen. Het beschermt de cellen namelijk tegen beschadiging door UV-licht en daarmee tegen huidveroudering.

De Ringana oogserum bevat naast aescine, silicium en ectoïne uitsluitend natuurlijke en werkzame stoffen, die alle een gezonde, goed gevoede en doorbloede huid rond de ogen ondersteunen. Met de unieke samenstelling van dit product hoef je geen voor de gezondheid schadelijke synthetische ingrediënten te gebruiken en profiteer je van de kracht van de natuur.  Bekijk in deze pdf de volledige ingrediëntenlijst van dit product.

Bestel de Ringana Oogserum direct in de webshop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *