Ringana Adds, de grootste revolutie binnen de natuurlijke huidverzorging

Ringana Adds natuurlijke huidverzorgingRingana Adds zijn specifieke supplementen die je toevoegt aan de andere Ringana serums, zoals de Hydroserum en de Antirimpelserum. Op die manier voor je de huid van de verse voedingsstoffen waar deze behoefte aan heeft.

Heb je een rode, licht geïrriteerde huid? Of heb je last van kleine micro-ontstekinkjes? Dan kan de Adds Repair een waardevolle aanvulling zijn op de Hydroserum.

Waarom Ringana Adds?

De conditie van je huid zal niet altijd maar hetzelfde blijven. Omgevingsfactoren en leefstijl zijn natuurlijk van grote invloed op de conditie van je huid. De oplossing: minimaliseer de externe factoren die je huidconditie benadelen, zoals luchtverontreiniging en synthetische stoffen en zorg voor kwalitatieve voeding. Die zijn natuurlijk factor 1. De Ringana Adds is een uitstekende aanvulling om de huid te verzorgen. In combinatie met de Ringana serums voorzien de Adds de huid van de benodigde voedingsstoffen waaraan de huid specifiek behoefte heeft. Zo geef je je huid een extra zorgimpuls.

De drie Ringana Adds zijn mix & match producten. Je meng ze eerst in je hand met een Ringana serum, voordat je ze aanbrengt op de huid. Op die manier kun je de crème specifiek afstemmen op de behoefte van de huid.

Ringana Adds Repair

Hormonale schommelingen, slechte voeding en stress kunnen allemaal oorzaken zijn van een geïrriteerde huid. Er kan sprake zijn van kleine ontstekinkjes, maar ook een rode, licht ontvlambare huid.

Natuurlijk is het van belang om de oorzaken eerst weg te nemen door slechte voeding, omgevingsfactoren en stress te elimineren. De Adds van Ringana bieden hierbij een goede ondersteuning door de beschadigingen aan de geïrriteerde huid te minimaliseren. De kalmerende werking is gebaseerd op de anti-inflammatoire en zuiverende ingrediënten die de huid rust geven.

Ringana Adds Glow

Fijnstof, stress, te weinig slaap…het zijn allemaal factoren die een destructieve invloed hebben op de huid. Toch komen we er in onze huidige samenleving niet onderuit, want het overkomt ons allemaal regelmatig.

De Ringana Adds Glow is de slimme schoonheidsbooster voor iedereen met een moderne leefstijl. De natuurlijke samenstelling heeft een beschermend effect tegen invloeden van buitenaf. De waardevolle actieve ingrediënten zorgen voor een perfecte teint die zichtbaar mooier maakt. De huid is egaler van kleur, waardoor je een jeugdiger uitstraling behoudt.

Veroudering, vermoeidheid en periodes van stress kunnen de huid een futloos uiterlijk geven. Hiermee kunnen rimpels en een slappe huid zich versneld aandienen. Hierop zijn niet alleen onze genen van invloed, maar ook externe factoren.

De beste manier om dit proces een halt toe te roepen? De Ringana Adds Effect bevat pure ingrediënten die de huid onmiddellijk een energieboost geven en verstevigen. Zo heb je binnen no-time een jeugdiger uitstraling en krijgt je huid zijn stevigheid terug. Bekijk hier de ingrediëntenlijst. 

Gebruik van de Adds

Gebruik twee pompjes Hydroserum of Antirimpelserum in de handpalm. Meng deze met één pompje Ringana Adds en breng deze aan op het gezicht of op de specifieke delen van het gezicht.

Deze serums van olie-in-wateremulsie bevatten de kleinste deeltjes die de huid binnendringen en de waardevolle werkzame bestanddelen tot diep in de huid hun werk laten doen.

Samenvattend

  • Ringana Adds kun je toevoegen aan de serums met specifieke extreem werkzame stoffen waar de huid in bepaalde omstandigheden extra behoefte aan heeft. Denk dan aan een geïrriteerde, beschadigde of futloze huid.
  • De Adds kun je gebruiken wanneer de huid blootstaat aan zowel interne als externe stressoren, zoals veel fijnstof, stress of tijdelijk even slechte voeding door een drukke periode.
  • De juiste wijze van dosering en aanbrengen is: reinig de huid eerst met de Ringana Reinigingsmelk. twee pompjes serum op één pompje Adds, mengen in de handpalm en aanbrengen op de huidzones die extra aandacht nodig hebben. NOTE: meng de Adds altijd met een serum, aangezien de concentraties werkzame stoffen hoog liggen en in pure vorm ook irritatie kunnen veroorzaken.
  • Breng, wanneer het mengsel door de huid is opgenomen, de Ringana crèmeconcentraat aan op de huid.
  • Net zoals alle Ringana producten bestaan de Adds uit 100% natuurlijke en werkzame stoffen. Uiteraard zijn ze vrij van chemicaliën.

De Ringana Adds zijn verkrijgbaar in de Ringana Webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *