Ringana antirimpelserum

Een vleiende garantie voor een glad gezicht. Zo durven we de Ringana antirimpelserum oprecht te noemen.Ringana antirimpelserum Deze voorziet de tere gezichtshuid van de juiste voedingsstoffen voor een gladde en stralende huid. Zo wordt de tand des tijds een stuk minder onaangenaam.

Ringana antirimpelserum bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals jojoba-olie en goudsbloemextract en biedt een ontspannen teint en draagt bij aan een zichtbaar jonger uiterlijk. Natuurlijk is een gezond voedingspatroon van vitaal belang, aangezien een gezond uiterlijk onmogelijk is met een friet-en-Haribo-dieet.

Wat onderscheidt deze antirimpelserum ten opzichte van andere antirimpelserums?

De Ringana antirimpelserum is een bijzonder product met zeer kwalitatieve ingredienten. De natuurlijke ingredienten zijn alle afkomstig uit de gecontroleerde biologische landbouw en voldoen aan de Ringana standaard, de bijzonder hoge eisen die Ringana stelt aan de grondstoffen voor haar producten. Sterker nog: het komt weleens voor dat een Ringana product tijdelijk niet leverbaar is, doordat een leverancier een mislukte oogst heeft gehad.

Ringana neemt geen genoegen met een vervangend ingredient van inferieure kwaliteit en kiest er dan voor het product tijdelijk niet te leveren. Zo weten Ringana-klanten altijd zeker dat hun producten aan de hoogste standaarden voldoen.

Doordat de verse, natuurlijke cosmeticaproducten een beperkte houdbaarheidsdatum hebben, zijn deze niet interessant voor de detailhandel en heeft Ringana ervoor gekozen om de cosmetica direct te distribueren vanuit het hoofdkantoor in Hartberg, Oostenrijk. Wanneer je de cosmetica bestelt, ben je ervan verzekerd dat het product maximaal tien dagen oud is. Bekijk hier de volledige lijst van ingrediënten.

Gebruik van Ringana antirimpelserum

Pas het product toe op de gereinigde huid van het gezicht, hals en decolleté. Smeer in de ochtend en de avond en laat het serum inwerken. De zorg van de huid kan vervolgens worden voortgezet met de crèmeconcentraat.

Tip

Net als Hydroserum is de antirimpelserum de perfecte voorbereiding voor de toepassing van de Ringana crèmeconcentraat. Een betere en snellere absorptie en diepere opname zijn dan gegarandeerd.

Ervaring

Sinds ik deze antirimpelserum gebruik, zijn mijn ooglijntjes en rimpels op mijn voorhoofd en de hals veel fijner. Mijn algemene teint is veranderd en mijn huid straalt echt – Giraz

Ringana antirimpelserum graag uitproberen? Bestel deze dan in de webshop

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *