Ringana benenspray tegen vermoeide benen

Ringana benenspray beloont de benen met een heerlijke verfrissing na inspanning en bij vermoeidheid.

ringana benensprayDat onze benen ons dagelijks de hele dag dragen is vanzelfsprekend. Dat we daarbij tot het uiterste gaan ook. Vermoeide, zware benen zijn een logisch gevolg van de hoge eisen die we dagelijks aan onszelf stellen. Het is dan ook niet meer dan redelijk dat we onze benen na een zware dag even lekker verwennen. Ringana benenspray is ontwikkeld om de benen te voorzien van een lekkere energieboost met behulp van o.a. Chinese munt en gember.

Reguliere en vergelijkbare beenverzorgingsproducten bevatten vaak talloze synthetische ingrediënten die via de huid in onze bloedbaan terechtkomen en in ons lichaam onze hormoonbalans verstoren.

Gebruik van Ringana benenspray

Schud de fles voor gebruik vanwege de bezinking van de verse ingrediënten en spray de vloeistof meerdere malen per dag uit over de benen. Draai de fles niet ondersteboven tijdens het sprayen.

Door de bezinking van ingrediënten kan er een natuurlijke verkleuring van de vloeistof plaatsvinden. Nadat de verpakking is aangebroken is de Ringana benenspray tien weken houdbaar.

Tips

De Ringana benenspray is niet alleen geschikt voor vermoeide benen, maar kan ook heerlijke verlichting geven in de nek- of schouderzone. De verfrissende munt heeft een heerlijk ontspannende werking op de stijve spieren na inspanning.

Werkzame stoffen

Menthol van Chinese munt, olijfbladerenextract, extract uit de purper-roodalg, muizedoornextract, paardenkastanje-extract, polyfenolen uit rode wijn, gemberextract, mirte-olie, bernagieolie. Bekijk hier de volledige lijst met ingrediënten.

Ervaringen met Ringana benenspray

Door mijn staande job heb ik ’s avonds altijd zware en vermoeide benen. Een wekelijkse massage gaf wel enige verlichting, maar het zware gevoel bleef. De Benenspray combineer ik nu met de wekelijkse massages en het voelt aanzienlijk beter. De voedende en verfrissende ingrediënten geven absoluut verlichting en het ruikt nog aangenaam ook! Mathilde V. – N-Holland

Ringana benenspray verkrijgbaar in de webshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *