Ringana bodymilk, een natuurlijke weldaad voor de huid

Ringana bodymilk is een verfrissende water-in-olie-emulsie die speciaal is ontwikkeld om de droge huid te voorzien van de nodige voedende bestanddelen. Reeds bij de eerste keer van aanbrengen, voel je dat de pure ingrediënten de huid voorzien van essentiële voedingsstoffen. Ringana bodymilk kalmeert en hydrateert de huid en maakt deze soepel en zacht. De Bodymilk van Ringana is een kwalitatief hoogstaand product en verbetert de elasticiteit en de kwaliteit van de huid op een duurzame manier.

Ringana BodymilkGebruik van Ringana Bodymilk

Ringana bodymilk breng je het best aan na een douche of bad. Warm de Ringana Bodymilk eerst even op tussen de handen, zodat de bodymilk minder stroperig wordt. Breng het vervolgens egaal aan over het gehele lichaam en masseer deze zachtjes in. Afhankelijk van het huidtype zal het tussen de één en twee minuten duren voordat de melk door de huid is geabsorbeerd. Een droger huidtype zal de voedingsstoffen natuurlijk sneller absorberen dan een reeds vettige huid.

De Body Milk is een weldaad voor de zeer droge huid. Het is dan ook niet noodzakelijk, in tegenstelling tot veel reguliere cosmetica die chemicaliën bevat, de huid meerdere malen per dag in te smeren om het vitaliserende effect te behouden. Eenmaal daags aanbrengen volstaat voor een gezonde huid voor de hele dag.

Werkzame stoffen van Ringana Bodymilk

Avocado-olie, jojoba olie, macadamia notenolie, shea boter, bisabolol en aloë vera

Toepassing bodymilk in combinatie met Ringana Caps

De combinatie van Ringana bodymilk met Ringana Caps Beauty & Hair is een onoverwinnelijke succesformule, waarbij de huid zowel van buitenaf als van binnenuit wordt verzorgd. De ingrediënten van de Ringana Caps voorzien het lichaam van de essentiële bouwstoffen voor een sterke en glanzende, gezonde huid, terwijl de bodymilk de huid voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Ervaringen

Jarenlang heb ik met name in de winter door de verwarming, een erg droge, soms zelfs schilferende huid gehad. Sinds ik heb kennisgemaakt met Ringana bodymilk, heb ik hiervan geen last meer. Mijn huid is soepel en zacht. Ik gebruik de bodymilk in de winter elke dag. Ik ben er echt blij mee, want het kriebelde ontzettend. J. Dries

Ringana bodymilk verkrijgbaar in de webshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *