Ringana CAPS beauty & hair

Ringana CAPS beauty & hair geven een magische schittering en glans aan huid en haar. De natuurlijke werkzame substantie Ringana Caps beauty hairgeeft een boost aan voedingsstoffen. Biotine en zink activeren het haar op een ultraluxe manier en geven het haar een natuurlijk volume. Bovendien zorgen plantaardige extracten van saw palmetto en brandnetel voor een normaliserend effect op de huid en haren en geven het een duurzame en volledig verzorgde uitstraling.

Opmerking: De reclametekst over Ringana Caps beauty & hair voldoet aan de regels van de Europese gezondheidsclaims verordening: zink en biotine dragen bij aan de instandhouding van een normale huid, haar en nagels. Pantotheenzuur draagt bij aan een normale energiestofwisseling.

Aanbevolen dosering van Ringana Caps beauty & hair

3 capsules per dag. Neem de capsules in met water tijdens de maaltijd voor optimale opname van de werkzame stoffen. Belangrijk voor de gebruiker Ringana CAPS beauty & hair zijn geschikt voor diabetici. Niet bedoeld voor kinderen. Voor optimale opname: vrij van gist, zuivelproducten, tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Bevat geen gelatine, 100% veganistisch. Vrij zijn van genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

Tips bij het gebruik van Ringana CAPS

Cellulite -soms wel kwarkhuid genoemd– heeft vele oorzaken, met inbegrip van vetopslag, zwak bindweefsel of een verminderde bloed- en lymfedoorstroming. Beweging, een uitgebalanceerd voedingspatroon met veel groenten en fruit en massages die de bloedsomloop stimuleren, kunnen naast de Ringana CAPS beauty & hair een welkome ondersteuning zijn om de huid soepeler te maken en te zorgen voor een betere doorbloeding.

Ingrediënten van Ringana CAPS beauty & hair

L-carnosine, saw palmetto extract, hydroxypropyl methylcellulose (capsules op basis van plantaardige bronnen), brandnetelbladpoeder, hyaluronzuur, zinkgluconaat, kiezelzuur, citrus bioflavonoïdencomplex, natrium R-lipoate, Aloë vera bladgel concentraat, trikatu (Ayurvedische kruidenmengsel), granaatappelschil extract, grape seed extract, pantotheenzuur, Bacillus coagulans, Biotine.

Ervaringen

Ik heb zeer fijn haar dat snel het model verliest na een kappersbezoek. Sinds enkele maanden gebruik ik Ringana CAPS beauty & hair. Na een paar weken merkte ik dat mijn haar gemakkelijker te stijlen was. Ik ben heel blij dat ik deze caps van Ringana heb leren kennen. M. Vloot, Kootwijkerbroek

Ringana Caps Beauty & Hair te koop in de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *