Ringana Caps cerebro

Ringana CAPS cerebro is een supplement dat zorgvuldig is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die de functies van de hersenen ondersteunen. De bestanddelen vormen de brandstof voor vermoeide geesten en hebben een werking die vergelijkbaar is met een gezonde dosis slaap. Het kalmerende effect van Ringana CAPS cerebro is te danken aan de geselecteerde ingrediënten, zoals Bacopa monnieri, klaverblad extract en Rhodiola rosea extract. Deze ondersteunen duurzaam de ontspanning en verhogen de productiviteit zonder bijwerkingen, zoals gejaagdheid.

Gebruik van Ringana CAPS cerebroRingana Caps Cerebro

3 capsules per dag. Neem de capsules in met water tijdens de maaltijd voor optimale opname van de werkzame stoffen.

Belangrijk voor de gebruiker

Ringana CAPS cerebro zijn geschikt voor diabetici. Niet bedoeld voor kinderen.

Voor optimale opname: vrij van gist, zuivelproducten, tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Bevat geen gelatine, 100% veganistisch. Vrij zijn van genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

De basis van een effectief functionerend brein ligt in een gezond en gevarieerd voedingspatroon. De Ringana CAPS cerebro zijn daarbij een welkome ondersteuning. Een gezond voedingspatroon bestaat uit een zeer gevarieerd dieet, waarin het lichaam rijkelijk wordt voorzien van gezonde vetten, waaronder verzadigd vet. Dit bevat namelijk cholesterol. Als je nagaat dat zo’n 25% van onze hersenen uit cholesterol bestaat, kan je nagaan dat een cholesterolarm dieet niet bepaald bijdraagt aan een goed functionerend brein. De Ringana CAPS cerebro geven hierop een goede aanvulling van voedingsstoffen en zijn geformuleerd om het geheugen en de concentratie te bevorderen. Belangrijk: drink veel water en kruidenthee

Actieve ingrediënten van Ringana CAPS cerebro

Sojalecithine, Rhodiola roseaextract, extract van de ashwagandha, ginkgoblad extract, Hericium erinaceuspoeder, klaverblad extract, L-theanine, Aloë verablad gelconcentraat, magnoliaschors extract, seabuckthorn poeder, knotgrass wortel extract, olijf extract, gojibesextract, zwarte Vlierbesextract, bosbessensapextract, “Agaricus” blazeipoeder, shilajitpoeder (mumijo), astragulus wortelextract, Baikal skullcapextract, guggulextract, zwartepeperextract, hopextract, amla fruitextract, bladderwrack poeder, wasabipoeder, broccolispruitextract, reishipoeder, granaatappelschilextract, mangosteenextract, yuccawortelextract, papajaextract, hydroxypropyl methylcellulose (capsules op basis van plantaardige bronnen)

Ringana Caps Cerebro verkrijgbaar in de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *