Ringana CAPS Fem voor de overgang

Ringana CAPS fem zijn hét supplement voor vrouwen in de overgang. Tijdens de overgang nemen de oestrogeenspiegels aanzienlijk af, wat voor veel vrouwen lichamelijke ongemakken met zich meebrengt. Opvliegers, ongewenste haargroei, stemmingswisselingen, het zijn allemaal klachten die voor veel vrouwen in de overgang herkenbaar zijn.

Wat doen de Ringana CAPS Fem voor de overgang?ringana caps fem

De Ringana CAPS Fem bieden ondersteuning bij de disbalans tussen de vrouwelijke en mannelijke hormonen die zich vaak aandient tijdens en vlak na de overgang. Het resultaat is een stabielere hormoonhuishouding, waardoor de overgangsklachten minder heftig zijn.

De uitgekiende ingrediënten, waaronder fyto-oestrogenen (plantaardige oestrogenen), ondersteunen de vitale lichaamsfuncties, waardoor het lichaam in staat is de hormoonhuishouding te stabiliseren. De voedingsstoffen als calcium, vitamine D1 en stoffen als shatavari- en yamswortel zorgen dat je je tijdens de overgang weer lekker voelt.

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten, normale tanden en de normale werking van de spieren. (Overeenkomstig de Europese Health Claims verordening)

Toepassing Ringana CAPS Fem

Gebruik maximaal 3 capsules per dag. Neem de capsules bij voorkeur in met water tijdens de maaltijd.

Belangrijk bij het gebruik: De Ringana CAPS Fem zijn geschikt voor diabetici en niet bestemd voor kinderen. De capsules zijn volledig vrij van gist-, melk- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Ook bevatten de capsules geen gelatine en zijn ze 100% vegetarisch en vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

Ingrediënten Ringana CAPS Fem

Lithothamnium calcareum algenpoeder, Cissus quadrangularis extract, shatavariwortelextract, yamswortelextract, Gynostemma pentaphyllum extract, di-indolylmethaan, fijnspar lignaanextract, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardig capsule-omhulsel), Japanse duizendknoop wortelextract, vitamine D3, aloë vera bladgelconcentraat, magnoliaschorsextract, duindoornbesextract, gewoon varkensgras wortelextract, olijvenextract, goji-bessenextract, zwartevlierbessenextract, rodebosbessenextract, Agaricus blazei poeder, rodedruivenextract, pijnboomschorsextract, gemberwortelextract, Shilajit (mumijo) poeder, Astragaluswortelextract, Baikal-helmkruidextract, Guggulextract, zwartepeperextract, hopbloemenextract, amlavruchtextract, blaaswierpoeder, wasabipoeder, broccolispruitenextract, reishipoeder, granaatappelschilextract, tijgergrasextract, yuccawortelextract, papayavruchtextract.

Gebruikerservaring Ringana CAPS Fem

De eerste periode van de overgang heb ik hele flinke uitschieters ervaren die zich vrij heftig manifesteerden. Ik sliep heel onrustig en slecht, had enorme opvliegers en had zulke erge stemmingswisselingen dat ik aan de antidepressiva geraakte. Toen ik de Ringana CAPS Fem ging gebruiken merkte ik al na een paar weken verschil. Na drie maanden gebruikte ik geen medicatie meer en sliep ik alweer beter. Ik heb nog regelmatig opvliegers of zit wel eens niet lekker in mijn vel, maar veel minder heftig. De Ringana CAPS Fem hebben me echt enorm geholpen. Jolande V. via e-mail

Ringana CAPS Fem te koop in de webshop van Ringana

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *