Ringana CAPS immu

Met Ringana CAPS immu ondersteun je je immuunsysteem op een manier die gebaseerd is op duizenden jaren wijsheid uit de Chinese kruidengeneeskunde. De CAPS immu voorzien het lichaam van waardevolle voedingsstoffen die zowel het lichaam als geest ondersteunen bij talloze functies.

De oude medicijnmannen zetten destijds al paddenstoelen in, zoals de “Agaricus” blazei, een Tibetaanse rupsschimmel, maitake, reishi en guduchi. Deze vormen het kader voor een voedingssupplement dat de lichaamseigen weerstand ondersteunt en versterkt. De ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld zodat zij een synergetische werking hebben.

Gebruik van Ringana CAPS immuRingana Caps Immu

De aanbevolen dosis voor Ringana CAPS immu is 3 capsules per dag. Voor optimale verteerbaarheid kun je de capsules het best innemen bij de maaltijden.

Belangrijk om te weten over de CAPS immu

De Ringana CAPS immu zijn geschikt voor diabetici. Niet geschikt voor kinderen. Voor optimale verteerbaarheid zijn de capsules vrij van gist, zuivelproducten, tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De capsules zijn gelatinevrij, 100% veganistisch en volledig vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

Waarom dit supplement?

Onze leefstijl is van enorme invloed op ons immuunsysteem. Heb je voortdurend stress of schiet een gezond eetpatroon erbij in? Dan is de kans aanzienlijk dat je op langere termijn hiermee je immuunsysteem ondermijnt, waardoor je sneller ziek kan worden. Ook omgevingsfactoren kunnen een rol spelen. Denk dan aan bijvoorbeeld luchtvervuiling en veelvuldig gebruik van synthetische schoonmaakmiddelen. Deze factoren kunnen onze gezondheid verzwakken.

Dit supplement bevat specifieke vitaminen, sporenelementen en secundaire plantenstoffen die het immuunsysteem van ons lichaam ondersteunen en het lichaam mee beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Tips bij het gebruik

Het lichaam heeft zijn eigen beveiliging, het immuunsysteem. De belangrijkste rol van het immuunsysteem is de darm. Wanneer deze niet naar behoren functioneeert, kan dit resulteren in een verminderde werking van het immuunsysteem. De CAPS immu is gebaseerd op een combinatie van een evenwichtige vitaminebalans en het paddenstoelextract van Reishi, dat al eeuwen wordt gebruikt als een effectieve remedie.

Ingrediënten

“Agaricus” blazei poeder, rupsschimmelpoeder, reishi poeder, maitake poeder, guduchi extract, hydroxypropyl methylcellulose (plantaardige capsulehuls), zwarte vlier extract, astragulus wortel extract, Aloë vera blad gel concentraat, magnolia schors extract, zee distel poeder, varkensgraswortel extract, olijf extract, goji bes extract, zwarte vlierbes extract, bosbessensap extract, rode druif extract, pijnboom schors extract, gember wortel poeder, poeder van de shilajit (mumijo), Scutellaria baicalensis, blaaswier poeder, wasabi poeder, broccoli kiem extract, granaatappel schil extract, klaver extract, yucca wortel extract, papaja extract

Ervaring van een CAPS immu gebruiker

Met name in de winter bieden de CAPS immu echt meerwaarde voor mij. Ze geven me net even dat beetje extra om het koude seizoen de baas te zijn. Ze geven ondersteuning wanneer ik bijvoorbeeld een griepje voel opkomen. Samen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging voel ik me het gehele jaar in topconditie. R. Vinders, Limburg

Ringana Caps immu verkrijgbaar in de webshop van Ringana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *