Ringana CAPS Mascu

De Ringana CAPS Mascu is een formule die het lichaam van zowel mannen als vrouwen op krachtige wijze ondersteunt. Veel mensen hebben een hormonale disbalans, waardoor zij een overschot aan oestrogenen aanmaken. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van verkeerde voeding en hormoonverstorende stoffen. Deze unieke formule van natuurlijke stoffen voorziet het lichaam precies van die waardevolle voedingsstoffen, die het lichaam kan gebruiken ter ondersteuning van de hormonale balans.

Zegepalmextracten, fenegriekzaak en lijnzaadolie ondersteunen bij de man  een gezonde prostaatfunctie, terwijl bijvoorbeeld blaasjeswier een ondersteunend werkt voor de schildklierfunctie bij zowel mannen als vrouwen.

ringana caps mascuGebruik van de Ringana CAPS Mascu

Gebruik 3 capsules per dag. Het best neem je de capsules in met water bij de maaltijd.

Belangrijk bij het gebruik van de CAPS Mascu

De Ringana CAPS Mascu zijn geschikt voor diabetici en niet bedoeld voor kinderen. De CAPS zijn volledig vrij van gist-, melk- tarweproducten, conserverings- en kleurstoffen. Ook bevatten ze geen gelatine en zijn 100% veganistisch. Alle producten van Ringana zijn vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen. De voedingssupplementen bevatten tevens secundaire plantaardige stoffen voor een optimaal transport naar de cellen.

Waarom Ringana CAPS Mascu?

Gemiddeld heeft een op de drie mannen van middelbare leeftijd een vergrote prostaat. Dit resulteert in de meeste gevallen tot klachten als een gevoel ‘constant naar de wc te moeten’ of problemen met de seksualiteit. De CAPS Mascu geven precies die ondersteuning die het lichaam in die levensfase nodig heeft.

Een uitstekende aanvulling zijn de Ringana CAPS Move. Met een toenemende leeftijd gaat de kwaliteit van de gewrichten vaak achteruit. De CAPS Move voorzien de stijve gewrichten van de voedingsstoffen die nodig zijn om de gewrichten te ondersteunen.

Ingrediënten Ringana CAPS Mascu

Zegepalmextract, fenegriekzaadextract, lijnzaadextract, groeneleliewortelextract, di-indolylmethaan, kiezelzuur, aloë vera bladgelconcentraat, kastanjeroosbloesemextract , magnoliaschorsextract, duindoornbesextract, gewoon varkensgras wortelextract, olijvenextract, gojibessenextract, zwartevlierbessenextract, rodebosbessenextract, Agaricus blazei poeder, rodedruivenextract, pijnboomschorsextract, gemberwortelextract, Shilajit (mumijo) poeder, Astragaluswortelextract, Tibetaanse cordyceps paddenstoelpoeder, Baikal-helmkruidextract, Guggulextract, zwartepeperextract, hopbloemenextract, amlavruchtextract, blaaswierpoeder, wasabipoeder, broccolispruitenextract, reishipoeder, granaatappelschilextract, tijgergrasextract, yuccawortelextract, papayavruchtextract.

Gebruikerservaringen

Mijn broer gaf al tijden aan dat hij zo vaak naar het toilet moest en daardoor zo slecht sliep. Mijn zus raadde hem aan deze CAPS te gebruiken. Toen hij de Ringana CAPS Mascu een maand had gebruikt was het probleem verholpen. Hij had minder aandrang en zag er beter uitgerust uit. John B. via e-mail

Ringana Caps Mascu verkrijbaar in de webshop van Ringana

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *