Ringana CAPS Moodoo voor meer levenslust

Follow my blog with Bloglovin

ringana caps moodooDe stressvolle maatschappij van tegenwoordig, in combinatie met vaak slechte voedingspatronen heeft een vernietigende invloed op onze hormonale balans. Ringana CAPS Moodoo bevatten ingrediënten als L-theanine, Ashwagandha, Tulsi en Schisandra, die een balancerende functie hebben en het lichaam ondersteunen bij herstel van stress en een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand.

De Ringana CAPS Moodoo voorzien het lichaam van vernieuwde energie zonder een stimulerend effect te geven zoals koffie dat doet. Daarnaast wordt de stresstolerantie verhoogd. Dankzij ingrediënten als boekweitspruiten en acerola krijgt het lichaam de waardevolle voedingsstoffen binnen voor meer innerlijke rust.

De eigenschappen over het product Ringana CAPS Moodoo zijn overeenkomstig de Europese Health Claims Verordening: vitaminen B1, B2, B3, B6 en B12 dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel. Vitaminen B2, B3, B5, B6, B9 en B12 dragen bij aan een vermindering van vermoeidheid. Vitamine B5 draagt bij aan een normale mentale activiteit. Vitamine C draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid en ondersteunt de normale mentale functies.

Dosering

Neem 6 capsules verdeeld over de dag met veel water bij de maaltijd.

Belangrijk: De Ringana CAPS Moodoo zijn geschikt voor diabetici, maar niet bedoeld voor kinderen. 100% vegetarisch en vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Niet getest op dieren.

Ingrediënten

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsulehuls), saffraanextract, acerolasappoeder, boekweitkiempoeder, L-Theanine, Indiaas basilicumbladextract, schisandrabessenextract, rijstvliesextract, Ashwaganda-extract.

Ervaringen met Ringana CAPS Moodoo

Met name in de kerstperiode sta ik bloot aan enorme stress en moet ik presteren. In het verleden was ik altijd in de lappenmand na deze periode. De afgelopen twee kerstperiodes heb ik Ringana CAPS Moodoo gebruikt en bruiste ik tussen Kerst en Nieuw van de energie en ben zelfs nog op vakantie gegaan, iets waar ik in het verleden absoluut geen puf meer voor had. De Ringana CAPS Moodoo geven me een fijn gevoel, zonder zo opwekkend te zijn als bijvoorbeeld koffie.  Claire B. –  via e-mail

Ringana Caps Moodoo verkrijbaar in de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *