Ringana CAPS Move voor soepele gewrichten

De Ringana CAPS Move zijn uitermate geschikt voor mensen die last krijgen van kleine pijntjes in de gewrichten. Met een bijna onevenaarbare bron van waardevolle voedingsstoffen, zijn de CAPS Move een welkome aanvulling op een gezond voedingspatroon. De krachtige ingrediënten van de Ringana CAPS Move zijn zorgvuldig geselecteerd om de gewrichten te voorzien van de pure nutriënten uit de natuur, om de gewrichten meer soepelheid te geven.

ringana caps moveDe mix van talloze waardevolle stoffen van Moeder natuur is een weldaad voor mensen met lichte gewrichtsklachten, die gepaard kunnen gaan met het ouder worden.

Toepassing Ringana CAPS Move

Gebruik 6 capsules per dag en neem deze het liefst met water in tijdens de maaltijden. Bij een langdurig gebruik volstaat een dosering van 3 capsules per dag.

Belangrijk bij het gebruik

De Ringana CAPS Move zijn geschikt voor diabetici en niet bedoeld voor kinderen. De capsules zijn volledig vrij van gist-, melk- en tarweproducten, bevatten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, gelatine en zijn 100 % veganistisch en vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

Waarom Ringana CAPS Move?

Naarmate men ouder wordt is het lichaam steeds minder in staat om het kraakbeen in stand te houden en nieuwe kraakbeencellen aan te maken. Het gevolg is dat er vaak kleine pijntjes ontstaan en dat er gewrichtsslijtage kan plaatsvinden. De Ringana CAPS Move beschikt over een scala van werkzame stoffen die de preventief kunnen werken tegen gewrichtsslijtage. Het ingrediënt methylsulfonylmethaan (MSM) bijvoorbeeld, is een natuurlijke vorm van zwavel met een krachtige preventieve werking en bevordert het herstel bij gewrichtsklachten.(1)

Ingrediënten

Methylsulfonylmethaan, Lithothamnium calcareum algenpoeder, wierook fosfolipide, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsulehuls), rijstvliesconcentraat, avocado- en soja-extract, papaya-extract.

Gebruikerservaring

Ik had sinds de overgang voortdurend last van mijn knieën. Het werd steeds pijnlijker en heb in de loop der tijd veel supplementen geprobeerd, maar niets leek te helpen. De Ringana CAPS Move zijn een uitkomst, want sinds ik die gebruik is de pijn aanzienlijk minder. Ineke D. via e-mail

Ringana Caps Move verkrijgbaar in de webshop van Ringana

 

Bron:

1. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17516722

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *