Ringana CAPS Pump voor een betere hart- en vaatfunctie

Ringana CAPS pump is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om de hart- en vaatfunctie van het lichaam te ondersteunen. Een uitgekiend mengsel van natuurlijke ingrediënten zorgt dat de hart- en vaatfunctie doeltreffend wordt ondersteund. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en dit resulteert in veel gevallen in een energieker gevoel. Een ideaal supplement voor degenen die zich in of na de overgang wat minder energiek voelen.

Ringana CAPS Pump bevat onder andere vitamine K, dat een belangrijke rol speelt bij de ondersteuning van de hart- en nierfunctie.

Gebruik van de Ringana CAPS Pumpringana caps pump

Voor het beste resultaat gebruik je drie capsules per dag. Neem deze in met water bij de maaltijden.

Belangrijk: De Ringana CAPS Pump zijn geschikt voor diabetici, maar niet voor kinderen. De capsules zijn volledig vrij van gist, melk- en tarweproducten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en gelatine, zijn 100 % veganistisch en vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

Belangrijk bij het gebruik van CAPS Pump

De bloedsomloop is op veel manieren te ondersteunen. Regelmatig bewegen  en gezonde voeding zijn daarbij en belangrijk onderdeel. Sta erbij stil dat een supplement geen regelmatige beweging kan vervangen en dat dit slechts een ondersteuning kan bieden bij een gezonde leefstijl.  Neem deze supplementen dan ook alleen als aanvulling op een leefstijl waarbij je regelmatig beweegt, zoals wandelen, zwemmen, yoga of fietsen. Juist dan zullen de Ringana CAPS Pump beter hun werk doen.

Ingrediënten

Lithothamnium calcareum algenpoeder, inositolhexanicotinaat, granaatappelschilextract, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardig capsule-omhulsel), gefermenteerde rijst, myrobalaanboomextract, gefermenteerde natto, Trikatu (ayurvedisch kruidenmengsel), aloë vera bladgelconcentraat, Natrium-R-Lipoat, suikerbietenwasextract, pijnboomschorsextract, druivenpitextract, Bacillus coagulans

Gebruikerservaring met Ringana CAPS Pump

Met name in de wintermaanden had ik het de afgelopen jaren altijd koud. Of de verwarming op 15 of 25 graden stond, het maakte niet uit. De Ringana CAPS Pump gebruik ik sinds twee jaar en alleen in de winter. Het lijkt of mijn bloedsomloop beter werkt en daardoor heb ik het niet meer voortdurend koud. Martien van H., Z-Holland.

Ringana Caps Pump verkrijgbaar in de webshop van Ringana

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *