Ringana CAPS Sun bescherming tegen de zon van binnenuit

De Ringana CAPS Sun zijn speciaal ontwikkeld om de gebruiker te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. De supplementen bevatten een speciale mix van waardevolle voedingsstoffen die het lichaam ondersteunen bij de bescherming tegen vrije radicalen. De volledig natuurlijke bestanddelen zorgen voor een gezonde glans. Zo wordt vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

Werking van de Ringan CAPS Sunringana caps sun

De bestanddelen Vitamine E en C en het mineraal zink beschermen de cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine C levert een bijdrage bij de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.  Vitamine C en zink ondersteunen de vorming van collageen, de stof die de huid elastisch maakt. Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vitamine A. (overeenkomstig de verordening Europese Health Claims)

Gebruik van Ringana CAPS Sun

Gebruik 3 capsules per dag. Het best neemt men de capsules met water in bij de maaltijd.

Belangrijk bij het gebruik

De CAPS zijn geschikt voor diabetici, maar niet bedoeld voor kinderen. De gebruikte capsules zijn volledig vrij van gist-, melk- tarweproducten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en gelatine en zijn 100% veganistisch en vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

Waarom Ringana CAPS Sun?

Ringana CAPS Sun bieden de bescherming waar het lichaam om vraagt. De beter bekende smeerseltjes die zogenaamd dienen ter bescherming van de huid, bevatten tal van chemische stoffen en blokkeren de UV-stralen volledig waardoor een tekort aan vitamine D optreedt. Effectiever is om de huid van binnenuit te beschermen en het lichaam te voorzien van de stoffen waar het behoefte aan heeft. De krachtige ingrediënten van de Ringana CAPS Sun bieden bescherming tegen oxidatieve stress en voorzien het lichaam van waardevolle antioxidanten. Om die reden zijn Rngana CAPS Sun ook bijzonder waardevol voor rokers, vanwege de antioxidatieve werking. Een nog krachtigere antioxidatieve werking krijg je wanneer je de CAPS Sun combineert met de PACK antiox.

Werkzame stoffen

Lariksextract, acerolasappoeder, Polypodium leucotomos extract, L-tyrosine, bloedregenalgenextract, gemengde plantentocoferolen, Tagetesbloesemextract, Blakeslea trispora extract, groenetheebladerenextract, olijvenextract, druivenpitextract, rodedruivenextract, inuline, zinkgluconaat, inositolhexanicotinaat, biotine, citrusbioflavonoïdecomplex, alfa-liponzuur, rozemarijnnaaldjesextract, Bacillus coagulans, gemberwortelpoeder, Lactobacillus acidophilus, zwartepeperextract, Bifidobacterium longum, vitamine B12, vitamine B6, folium

Gebruikerservaring

Ik gebruik de CAPS Sun omdat ik graag geniet van de zon. Als het even kon zou ik eindeloos in de zon willen liggen, maar ik besef dat dat zelfs met de Ringana CAPS Sun niet verantwoord is. Ik vind het fijn zonder veel zorgen toch lekker lang te kunnen zonnen. Sander F.

Ringana Caps Sun verkrijgbaar in de webshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *