Ringana Chi

ringana chiRingana Chi is een unieke, natuurlijke energiebooster. De pure, plantaardige ingrediënten zoals maca, ginseng en cafeïne zorgen voor de activering van het zenuwstelsel en stimuleren de zintuigen op een aangename wijze. Deze gember-ananas shot heeft zo’n inspirerend, stimulerend en verfrissend effect, dat het lijkt alsof je verkwikt wakker wordt uit je slaap.1

Chi is een heerlijk, frisse drank die heerlijk smaakt op zichzelf of in combinatie met (bruisend) mineraalwater – Wees creatief en maak je eigen verfrissende cocktail! Je kan het drankje natuurlijk toevoegen aan elk verfrissend drankje dat je wilt.

Wat maakt dit drankje zo bijzonder?

Natuurlijk zijn er talloze energiedrankjes, ook met natuurlijke ingredienten. Dit drankje onderscheidt zich van alle andere door de uitsluitend natuurlijke ingredienten; het is namelijk 100% puur natuur, geen kunstgrepen, geen nep-ingredienten. De grondstoffen in dit drankje zijn alle afkomstig uit gecontroleerde biologische landbouw en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, de normen die Ringana-gebruikers gewend zijn.

Diverse mensen uit mijn omgeving, waaronder fanatieke duursporters zweren inmiddels bij dit natuurlijke energiedrankje. Het geeft een gezonde energieboost, zonder dat het direct overstimuleert, zoals bijvoorbeeld zo’n energiedrankje uit de supermarkt, dat bovendien bolstaat van de suiker. Een lekkere combinatie is de Chi te vermengen met afgekoelde Ringana Matcha thee.

Dosering

1 flesje van 30 ml per dag. Schudden voor gebruik.

ringana chiBelangrijk voor de gebruiker

Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen of mensen die gevoelig zijn voor cafeïne. Ringana Chi dient niet te worden gemengd met alcohol of andere dranken met cafeïne. Overschrijd niet de aanbevolen dagelijkse consumptie van 1 flesje Ringana van 30 ml.

Ingrediënten

Een aantal van de ingrediënten aanwezig in de Ringana Chi zijn: Gember, Ananas, Rozemarijn, Acerola.

Ervaringen met Ringana Chi

Mijn eerste kennismaking met Ringana Chi energiedrank was vooral indrukwekkend! De avond nadat ik was uitgeweest met vriendinnen heb ik ’s morgens een Chi gedronken. Ringana Chi heeft niet alleen een uitstekende smaak, maar ook een super verkwikkend effect en ik heb me de rest van de dag geen moment slap gevoeld. Ik ben normaal vrij gevoelig voor cafeïne, maar na het drinken van Ringana Chi heb ik geen maagproblemen ervaren en geen opgefokt gevoel gehad. Verbazingwekkend en aangenaam tegelijk.

Ringana Chi is te koop via de webshop van Ringana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *