Ringana cosmetica, 100% vers – 100% anders

De verse natuurlijke Ringana cosmetica en essentiële producten zijn de meest compromisloze producten in de schoonheidsindustrie. Niets is verser, niets is meer consistent: de producten gaan rechtstreeks van de productie naar de klant. De producten zijn 100% zuiver en natuurlijk, gemaakt op basis van planten op een volledig duurzame manier met een high-tech state-of-the-art-methode. Ringana staat gelijk aan versheid.

De unieke filosofie van RinganaRingana

De lat ligt enorm hoog en de bedrijfsfilosofie is bijzonder, iets unieks. Dit is niet alleen een typerend aan de succesformule, maar ook aan de duizenden tevreden klanten én ambassadeurs, de Ringana partners. Het is tegenwoordig niet eenvoudig om alleen oog te hebben voor echt natuurlijk en gezond. Iedereen wil weten wat zijn of haar lichaam precies opneemt, aangezien gezondheid en welzijn het meest waardevolle bezit zijn.

Word Ringana Partner

Degenen die zich bezighouden met een gezonde levensstijl en die aandacht besteden aan het milieu, zijn ook degenen met zorg over welke producten ze op hun huid smeren. De laatste jaren is er een sterke stroming consumenten ontstaan die een voorkeur heeft voor verse en natuurlijke cosmetica. Het bedrijf focust zich alleen op écht pure ingrediënten voor haar producten. Conserveringsmiddelen, oplosmiddelen, stabilisatoren, dierlijke hulpbronnen en minerale oliën zijn dan ook absoluut ‘NOT DONE’.

In plaats daarvan is Ringana afhankelijk van zuivere, natuurlijke en duurzame grondstoffen. Met behulp van de meest state-of-the-art hightech methoden worden deze omgezet in fantastische verse verzorgingsproducten.

Vers, natuurlijk en efficiënt

Ringana so goodDit zijn drie krachtige woorden die macht uitstralen, van nature. Deze termen worden vaak gebruikt als valse claim om een product aan de man te brengen, marketingpraatjes dus. In de meeste gevallen hebben dergelijke producten niets met natuurlijk te maken. En dat is precies waar de grote verschil ligt: Ringana producten hebben geen claims nodig, ze werken gewoon. Omdat ze vers zijn, ze zijn natuurlijk en daarom zijn ze efficiënt.

Koop de natuurlijke cosmetica van Ringana

De natuurlijke cosmetica van Ringana is 100% anders dan alle andere, omdat het om verse cosmetica gaat. Dit betekent dat lange opslagtijden niet mogelijk zijn. De botanische ingrediënten zijn alle afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt, verwerkt zonder conserveringsmiddelen en ze worden onmiddellijk bij de klant thuis geleverd. Dit is niet iets wat de industrie van reguliere cosmetica zich kan veroorloven. Het directe en dus korte verkoopkanaal is dus even uniek als het hele concept.

Wil je graag meer weten over dit bedrijf, de filosofie of de producten? Bezoek dan eens een Ringana Fresh Up ofwel informatieavond. Deze worden maandelijks gehouden in NH Hotel te Utrecht naast het station.

Meld je aan voor de informatieavond of Fresh Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *