Ringana Cosmetica

Ringana cosmetica voor een stralend uiterlijk

Ringana zorgt voor een gezonde en stralende huid! Alle Ringana producten zijn 100% natuurlijk en door de hoge concentratie bio-actieve stoffen heeft alle Ringana cosmetica een unieke werking.

100% plantaardige, dierproefvrije en verse cosmeticabeauty girl portrait

Alle ingrediënten van de cosmetica zijn afkomstig uit de natuur en zijn zorgvuldig samengesteld voor een optimale werking. Doordat de verse ingrediënten direct worden verwerkt, behouden deze hun kracht en effect om het beste resultaat te kunnen geven. Met Ringana cosmetica investeer je niet alleen in je eigen huidgezondheid, maar investeer je ook in je omgeving. Ringana vermijdt namelijk het gebruik van synthetische ingrediënten en chemische bewerkingsmethodes en wordt niet op dieren getest. Omdat het om verse producten gaat, zijn de producten van Ringana beperkt houdbaar.

Alleen de beste ingrediënten uit de natuur

Het effect van de pure en natuurlijke ingrediënten is direct voelbaar wanneer je deze op de huid aanbrengt. De huid krijgt direct een gezonde en sprankelende uitstraling. Omdat de producten 100% vrij zijn van synthetische ingrediënten, zijn ze dus zelfs geschikt voor de gevoeligste huid.

De gezichtsverzorgingsproducten van zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen en zelfs geschikt voor de teerste babyhuid. De producten uit de Ringana Cosmetica verzorgingslijn zijn ingedeeld in een 4-tal huidtypen, variërend van extreem droge huid tot vettige huid. (huidtypetest)

 

Alle producten van Ringana

ringana achtergrond

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.