Ringana crèmeconcentraat werkt voedend voor het gezicht

Met Ringana crèmeconcentraat ervaar je een combinatie van de werkzame bestanddelen van een bijzondere aard: de plantaardige kruiden met regeneratieve eigenschappen, hebben een stimulerend effect en beschermen de huid op een zachte maar ook op een duurzame manier. Wanneer je je huid verzorgt, beoordeel dan eerst of het aangenaam aanvoelt. Een zeer droge of gevoelige huid kan gedurende de zomer rijkere crèmes verdragen dan in de winter. De crèmeconcentraten worden aangebracht na de Ringana Hydroserum of de Ringana Antirimpelserum. Je huid wordt optimaal verzorgd!

Ringana biedt 4 verschillende crèmeconcentratenringana cremeconcentraat

Ringana crèmeconcentraat 1

Optimale huidverzorging, met een lichte beschermingsfactor en een delicaat plantaardig parfum. Een zeer effectieve huidverzorging voor de vette huid. Een wonderlijk licht crèmeconcentraat, dat niet alleen effectief de huid tegen vroegtijdige veroudering beschermt, maar ook de huid vrij maakt van verontreinigingen, een regulerend effect heeft op de talgproductie. Bekijk hier de volledige ingrediëntenlijst van dit product.

Ringana crèmeconcentraat 2

De Ringana cremeconcentraat nummer 2 is voor normale huid en combinatie-huidtype – de fantastische ontdekking voor een adembenemende blik. Ringana crèmeconcentraat beschermt de huid niet alleen effectief tegen vroegtijdige veroudering, maar reinigt de huid bovendien. Bekijk hier de volledige ingrediëntenlijst van dit product.

Ringana crèmeconcentraat 3

Het werkzame bestanddeel van type 3 is een rijke water-in-olie emulsie die intensief elke laag van de huid hydrateert en zorgt voor een vlotte en aangenaam soepele huid. Bekijk hier de volledige ingrediëntenlijst van dit product.

Ringana crèmeconcentraat 4

De hoog geconcentreerde werkzame bestanddelen van dit evenwichtige verzorgingsproduct zijn een weldaad voor de wat rijpere huid. Zoals natuurlijk geldt voor alle Ringana producten, geldt natuurlijk dat de huid moet kunnen blijven ademen wanneer deze wordt gevoed met een verse crème. Bekijk hier de volledige ingrediëntenlijst van dit product.

Wees zuinig, less is more

Het is raadzaam de Ringana producten zeer zuinig te gebruiken! De verse producten zijn supergeconcentreerd en dus veel productiever dan wat je bij de meeste reguliere cosmetica gewend bent. Vuistregel: less is more!

Als u tot nu toe nog geen natuurlijke cosmetica gebruikt, kan het even duren voordat de huid is gewend aan de verse Ringana cosmetica. Zeker wanneer je tot op heden conventionele cosmetica met synthetische ingrediënten hebt gebruikt, kan het even tijd vergen voor de huid is gewend aan de pure, natuurlijke cosmetica.

Bestel de Ringana Crèmeconcentraat direct in de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *