Ringana DEA ondersteunt het metabolisme

Ringana DEA heeft een ronduit verfrissende smaak, verhoogt het metabolisme en is daarmee een supersupplement om de sportprestaties te ondersteunen. Dit ideale drankje bestaat uit een thee waaraan unieke essences zijn toegevoegd om het zijn optimale, unieke eigenschappen te kunnen geven.

De karakteristieke smaak is het gevolg van de geraffineerde mix van exotische ingrediënten, allemaal van natuurlijke oorsprong. Bestanddelen zoals concentraat van cactusvijg, groene koffiebonenextract en algenextract ondersteunen de vetverbranding, een verhoogde vochtafvoer en maken de Ringana DEA tot een heerlijke dorstlesser.

Gebruik van Ringana DEA

Vermeng voor het sporten 1 flesje van 30 ml met een halve tot een hele liter water en roer deze goed door. Het heerlijk frisse drankje zorgt dat je work-outs effectiever zijn dan voorheen. Of meng een flesje in een liter gekookt water voeg wat citroen en verse gember toe en je hebt een heerlijke thee.

ringana dea

Tips bij het gebruik

Zorg dat je bij inspanning voldoende water drinkt. Meng de Ringana DEA niet met alcoholische of cafeïnehoudende dranken. Als je de smaak te sterk vindt, voeg dan meer water toe. Overschrijd nooit de geadviseerde dosering van maximaal een flesje per dag.

De Ringana DEA drinks zijn geschikt voor diabetici. Kinderen, jongeren, zwangeren en personen die gevoelig zijn voor cafeïne, wordt afgeraden de drinks te gebruiken. Vrij van gist- melk- en tarweproducten, geen conserverings- en kleurstoffen. Bevat geen gelatine en is 100% veganistisch. Vrij van GMO.

Ingrediënten

Water, maracujavruchtensapconcentraat, isomaltulose, fructo-oligosacharide, cactusvijgvruchtextract, extract van mate-bladeren, mangovruchtensapconcentraat, groenekoffiebonenextract, moerbeivrucht-, bijvoet- en melissebladerenextract, Indisch basilicumblaadjesextract, groenetheebladerenextract, bittersinaasappelextract, algenextract uit de Laminaria japonica, rozemarijnextract, gellan (verdikkingsmiddel)

Ringana Drinks DEA

Gebruikerservaring

Ik sportte reeds vier jaar zo’n vier tot vijf keer per week vrij intensief, maar ik bleef dikke benen houden, omdat ik daar vocht vasthield. Een collega gaf me een flesje Ringana DEA en het vocht smolt langzaam weg. In twee maanden ben ik een broekmaat afgevallen. Ook rond mijn taille ben ik een aantal centimeter kwijt. Marko F – via e-mail

Ringana DEA verkrijgbaar in de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *