Ringana deodorant, voor een heerlijke frisse sensatie

De Ringana deodorant onderscheidt zich van reguliere deodorants. De deodorant van Ringana bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten en bevat absoluut geen gevaarlijke giftige bestanddelen zoals aluminiumoxide of nanodeeltjes. Deze chemische elementen behoren volgens de Ringana filosofie niet thuis in cosmetica, aangezien deze stoffen hormoonverstorende eigenschappen hebben.

De natuurlijke plantaardige elementen in deze 100% natuurlijke shampoo ondersteunen de huidgezondheid onder de gevoelige oksels en zorgen voor een vleiend zacht gevoel voor een lange tijd. Met zijn heerlijk frisse citroengeur zorgt de Ringana deodorant de gehele dag voor een veilig gevoel.

Regulier deodorants bevatten aluminiumoxide en andere synthetische ingrediënten die de gezondheid ondermijnen en waarvan sommige zelfs kankerverwekkend kunnen zijn. Natuurlijk veroorzaken deze stoffen niet direct kanker, maar op langere termijn wel door een stapeleffect, waarbij het lichaam deze stoffen in onvoldoende mate weet te verwijderen uit het lichaam. Ringana speelt in op een toenemende vraag naar natuurlijke deodorants en heeft deze deodorant ontwikkeld.

Gebruik van Ringana deodorant

ringana deodorantSpuit met 2 tot 3 sprays de oksels in na het douchen of indien gewenst.

Tips

Op warme dagen kan de deodorant ook worden gebruikt als een verfrissende, aangenaam ruikende body spray. Hiermee is de deodorant ook een aangenaam ruikende, natuurlijke parfum.

Ingrediënten

Citroen verbena, kleimineralen, glycolipiden uit tarwe en koolzaad met een antibacteriële werking, Ringana waterig extract mengsel en extract van baardmos.

Ervaringen

De Ringana deodorant heeft me verbaasd. Dat je met een volledig plantaardige samenstelling zo’n effect kunt bereiken vind ik echt prijzenswaardig. De deodorant heeft een heerlijk verzachtend effect op de gevoelige okselhuid. Ik verdraag het zeer goed. Voorheen had ik vaak irritatie onder de oksels, zeker na het scheren, en ik had ook regelmatig kleine ontstekinkjes. Dat probleem is nu verleden tijd. Ik gebruik de deodorant ook regelmatig als bodyspray. En zeker in de zomer is de Ringana deodorant uitstekend te gebruiken om muggen op afstand te houden – N. van Helmond

Ringana deodorant koop je in de webshop

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *