Ringana douchegel, voor een puur nature sensatie

ringana douchegelMet Ringana douchegel wordt douchen een ware sensatie. Met de heerlijkste en puurste ingrediënten is de keuze tussen een reguliere douchegel vol met giftige stoffen en de puur nature Ringana douchegel snel gemaakt.

Wanneer je jezelf wast met een regulier douchegel zul je beamen dat je huid na afloop vaak droog en trekkerig voelt. Dit komt door de synthetische ingrediënten zoals natriumlaurylsulfaat (het bestanddeel dat schuimt) en vaak zit er ook alcohol aan toegevoegd.

Wat maakt Ringana douchegel bijzonder?

Het hoofdbestanddeel is Cleomilk, een speciaal ontwikkeld mengsel van zwarte karwijzaadolie, biologische sesamolie en biologische aloë vera. Deze basisingrediënten zijn aangevuld met de puurste ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur en/of gecontroleerde biologische teelt.

Na een week gebruik van deze douchegel voelt de huid al compleet anders aan dan voorheen. De pure ingrediënten hebben een hydraterend effect en zijn van invloed op de natuurlijke vochtbalans in de huid. Zo blijft de huid soepel en elastisch en lijdt niet onder de synthetische stoffen die in de meeste reguliere cosmeticaproducten zitten.

Het gebruik van Ringana douchegel

Ontgrendel de verpakking met een halve draai aan de dop. Masseer op een vochtige huid de Ringana douchegel in op de huid en laat deze even inwerken. Spoel vervolgens de douchegel af. Na het openen van de verpakking is de inhoud +/- 3 maanden houdbaar.

Tip: Ringana douchegel is ook heerlijk in bad. Smeer jezelf na gebruik van de douchegel lekker in met Ringana bodylotion.

66999_10151847161784350_400623799_nWerkzame stoffen

Cleomilk®, arganen amandel-tensiden, tarweproteïnes, amandelpitolie, suikerbietbetaïne

Ervaringen

Voorheen was mijn huid altijd ‘trekkerig’ na het douchen. Eerst dacht ik dat het kwam omdat ik te heet douchte. Toen ik na het sporten de douchegel van mijn zus leende, had ik niet dat nare gevoel. Nu gebruik ik deze douchegel en heb het gevoel niet meer gehad en mijn huid is ook nog aanzienlijk zachter.‘ Melanie B. – via e-mail

Ringana douchegel te koop in de webshop van Ringana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *