Ringana Drinks

Zo gemakkelijk: De verse Ringana Drinks

De Ringana Drinks ondersteunen de gezondheid op tal van manieren. De Ringana Drinks zijn vernieuwend en hebben niet alleen een geweldige smaak, maar inspireren ook lichaam en geest.

Ringana Drinks, sprankelende smaak en supereffectiefRingana Drinks

 

De Ringana Drinks zijn zuiver en veganistisch, zonder enige synthetische toevoeging. Bij dagelijks gebruik, worden de zuivere ingrediënten optimaal opgenomen door het lichaam en bieden het gewenste resultaat. Dus niet alleen smaken de Ringana Drinks uitstekend, ze beïnvloeden het lichaam ook positief door ons te voorzien van extra energie en vrolijkheid.

Hoe gebruik ik RINGANA dranken?

Je kunt genieten van de frisse drankjes in de sterk geconcentreerde vorm, als een shotje, maar ook in verdunde vorm of verspreid over de dag. Ringana Chi en Ringana DEA kunnen heerlijk worden vermengd met een halve tot één liter (twee tot vier kopjes) en voor de speciale frisse kick kan een schijfje citroen worden toegevoegd.

Tijdens de koudere seizoenen is Ringana DEA ook zeer geschikt om als thee drinken. En Ringana Matcha Thee kan ook heerlijk bereid worden als een warm of koud drankje.

Bestel Ringana Drinks in deze webshop  (Verse Drinks)

ringana chi

 

 

ringana dea

 

/wc_row]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.