Ringana Fresh Date

Over Ringana

ringana verpakkingsmethode 2

Ringana is een innovatief bedrijf dat al 18 jaar een vers cosmetica-concept voert en ook voedingssupplementen produceert in eigen laboratoria. Alles wat zij produceren en ontwikkelen is op basis van 100% natuurlijke en verse ingrediënten. Chemische, synthetische of giftige middelen zul je hier absoluut niet tegenkomen. Alle producten zijn tevens dierproefvrij en geschikt voor veganisten, zelfs de omega-3 capsules. Duurzaamheid staat bij Ringana hoog in het vaandel. Vanwege de versheid zijn de producten niet in de winkel te koop.

Tijdens een Ringana Fresh Date maak je kennis met de producten en de groene filosofie van het bedrijf. Geregeld worden er Fresh Date’s georganiseerd in heel Nederland waar je alles te weten kunt komen over het Ringana concept, maar ook de producten kunt ruiken, voelen en proeven.

Ringana Fresh Date
Tijdens een Fresh Date maak je kennis met de pure en verse producten. Er wordt naast de uitleg over de producten ook over het bedrijf verteld om je een beeld te geven waar de duurzame en groene bedrijfsfilosofie voor staat. Met de producten en de filosofie kan je ook zelf aan de slag om deze visie uit te dragen. Er wordt daarom ook meer verteld over hoe je partner kunt worden van het bedrijf.

 

ringana fresh date

 


Data, locaties en reseveren Fresh Date

10 augustus 2015
Vereniging de Buitenkans
Dorknoperlaan 4
1336 GA, Almere
Aanvang 19:00

Reseveren via: info@naturesbestcosmetics.nl 

 

15 oktober 2015
Gemeenschapshuis De Rots Boxtel
Nieuwe Nieuwstraat 7
5283 CA Boxtel
Aanvang 19:00

Reserveren via: Info@naturesbestcosmetics.nl

 

Samen een Fresh Date organiseren, dat behoort ook tot de opties. Vraag naar de mogelijkheden door onderstaand contactformulier in te vullen:

 

Reageren is niet mogelijk