De Ringana Fresh-up informatieavond

Wil je kennismaken met de unieke producten van Ringana? Of ben je wellicht geïnteresseerd in het concept van Ringana en overweeg je om partner te worden? Dan is de Ringana Fresh-up informatieavond dé gelegenheid om kennis te maken met de mensen en producten van Ringana. Maandelijks wordt deze gezellige en vooral leerzame informatiebijeenkomst georganiseerd in het NH Hotel in Utrecht.

Bij de Ringana Fresh-up wordt je van harte welkom geheten door de gastvrouw onder het genot van een glaasje bubbels. Tijdens de avond is er uitgebreid de gelegenheid om de Ringana producten te testen en om ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers. Daarnaast wordt een presentatie gehouden over de Ringana filosofie en is er gelegenheid om hierover vragen te stellen en om te netwerken met andere Ringana partners. Het zal niet de eerste keer zijn dat er op de Ringana Fresh-up waardevolle samenwerkingen ontstaan tussen de verschillende partners. In het verleden zijn zo al krachtige teams ontstaan.

Maandelijkse Ringana fresh-up informatieavond

ringana fresh-up informatieavondMaandelijks organiseert Ringana een fresh-up evenement in het NH Hotel in Utrecht. Tijdens deze informatieavond:

  • krijg je een uitgebreide introductie van de hele filosofie achter het Ringana concept
  • kan je kennismaken met de Ringana producten
  • kan je netwerken met Ringana partners
  • krijg je uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen
  • kan je je inschrijven als Ringana partner

Bovenal is het natuurlijk heel inspirerend om de spirit van ons hechte Ringana team te voelen en ideeën en kennis uit te wisselen met zielsverwanten, mensen die ook bewust omgaan met hun gezondheid en kiezen voor de natuurlijke Ringana cosmetica.

Wil je graag naar een Fresh-up avond komen? Stuur ons dan even een e-mail. Voor slechts €9,- p.p. heb je toegang tot deze avond. Wil je met meerdere personen naar de fresh-up komen? Ook dat is mogelijk! Stuur ons een berichtje, dan zorgen we dat jullie aanwezig kunnen zijn bij de Fresh-up avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *