Ringana getinte crème voor meer contrast

De Ringana getinte crème combineert een subtiele verzorging met gevoelige, natuurlijke pigmenten om de huid een zachte teint te geven, allemaal op basis van pure, verse ingrediënten uit de natuur. De basis van de Ringana getinte crème is kokosolie, die zachtjes smelt wanneer het op de huid wordt aangebracht. Doordat de ingrediënten naadloos in elkaar overgaan, zorgt de crème voor een smetteloze look die tegelijkertijd de huid voorziet van krachtige werkzame stoffen uit de natuur.

Gebruik

getinte creme ringanaDoor de Ringana getinte crème aan te brengen na het gebruik van de Ringana Crèmeconcentraat, kun je ervoor zorgen dat de getinte crème nog beter wordt opgenomen door de huid. Slechts een paar druppels volstaan om het gezicht te behandelen. Breng de creme met de vingertoppen aan op de wangen en masseer deze met strijkende bewegingen in de gezichtshuid door van binnen naar buiten te masseren.

Werkzame bestanddelen

Kokosolie, kiezelzuur, ijzeroxide, berkensuiker, olijfbladextracten, hyaluronzuur, tarwe-ceramide en co-enzym Q10

Ervaringen de Ringana getinte crème

Als make-up artist moet ik altijd kritisch zijn. Toen mijn moeder me deze creme cadeau gaf was mijn eerste reactie “het zoveelste ‘topproduct, daar gaan we weer”. Nadat ik het bij mezelf had gebruikt viel het me direct op dat de Ringana getinte crème een mooie zachte teint geeft, echt heel mooi egaal. Met name bij mensen met een vrij blanke huid kan deze crème net even een beetje dat extra contrast geven, waardoor de oogmake-up en lippen geprononceerder worden.  Het blijkt dus een écht topproduct en ik gebruik het nu ook bij mijn klanten. Cassandra del F. – via e-mail

Wil je graag Ringana getinte crème ga dan naar de webshop 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *