Ringana haarlotion

Ringana haarlotion is een perfecte aanvulling op de Ringana shampoo. Deze twee topproducten van Ringana vormen een gouden combinatie en vormen de ultieme ervaring voor een frisse hoofdhuid en glanzend haar. Voor het optimale resultaat breng je de haar lotion aan in het haar na het wassen.

ringana haarlotionDe Ringana haarlotion bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun synergetische werking. De werkzame stoffen zorgen dat de hoofdhuid kalmeert en reguleren de vochthuishouding in de huid, zodat de haarwortels optimaal voedingsstoffen kunnen opnemen. De tarweproteïnes herstellen de haarstructuur vanuit de wortels en herstellen de zachte glans van het haar.

Gebruik Ringana haarlotion

Was de haren eerst grondig met de Ringana shampoo en spoel de shampoo goed uit. Verdeel vervolgens de haarlotion door de met de vingers door het haar te ‘kammen’ en de hoofdhuid te masseren. Laat de lotion vervolgens vijf tot tien minuten inwerken en spoel het daarna uit. Laat het haar liefst drogen aan de lucht.

Belangrijk bij het gebruik van de Ringana haarlotion

Na het openen van de verpakking is de lotion maximaal 2 ½ maand houdbaar. Aangezien alle ingrediënten supervers zijn, is het aan te raden het product binnen deze 2 ½ maand te gebruiken.

Ingrediënten

Maissorbitol, tarweproteïnen, suikertensiden, appelazijn, speciaal samengesteld afkooksel van honingklaver, calendula, ginkgo, jojoba

Gebruikerservaring

Ik heb altijd shampoos gebruikt van dure merken, maar nooit de resultaten geboekt die ik nu met de Ringana shampoo krijg. De Ringana haarlotion zorgt voor een finishing touch en mijn haar glanst als nooit tevoren. Ik voel niet alen dat mijn haar zachter is, maar het lijkt ook dikker van structuur te worden. Ik weet niet of dit van blijvende aard is, maar mijn eerste indrukken zijn bemoedigend. Ik ben echt helemaal weg van de combinatie Ringana shampoo en Ringana haarlotion. Renske V., via e-mail.

Ringana haarlotion verkrijgbaar in de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *