Ringana Hand- en nagelbalsem

De Ringana Hand en nagelbalsem is bij uitstek geschikt voor bezige handen. De balsem is speciaal ontwikkeld om de huid van de handen te voeden, te verzorgen en te beschermen. De Ringana Hand en nagelbalsem is een microcelemulsie en bevat zes ingrediënten met samen meer dan 25 werkzame stoffen uit de natuur.

Direct bij het inwrijven voel je dat de jojoba-olie, de aloë vera en de calendula een weldaad zijn voor de gestreste huid. De vitamine E zorgt voor bescherming tegen vrij radicalen en voor zijdezachte handen.

Bij de meeste reguliere handcrèmes voelend e handen in eerste instantie lekker zacht aan. Na verloop van tijd voelen ze weer net zo ruw en droog aan als voordat je je handen insmeerde. Dit komt doordat de meeste van deze producten ook alcohol bevatten, waardoor de huid natuurlijk versneld uitdroogt. Bovendien bevatten deze producten van de drogist talloze ingrediënten die de gezondheid niet bepaald ondersteunen. Denk dan aan emulgators, hulpstoffen om de producten te conserveren en synthetische geurstoffen.

Gebruik van De Ringana Hand en nagelbalsem

ringana hand en nagelbalsemWas eerst de handen en masseer vervolgens de weldadige balsem in van de polsen tot aan de vingertoppen. De balsem wordt binnen ongeveer twee minuten door de huid opgenomen.

Door de De Ringana Hand en nagelbalsem regelmatig te gebruiken zorg je dat je handen er niet alleen gezond, glad en gezond uitzien, nee, ze zijn het ook!

Tips bij het gebruik van de De Ringana Hand- en nagelbalsem

Neem voorafgaand aan de behandeling met de Hand- en nagelbalsem een hand peeling voor een nog sensationeler resultaat. Hiervoor kun je de Ringana peeling masker gebruiken. Spoel na de handpeeling de handen schoon en masseer de Ringana Hand- en nagelbalsem in. Over de toepassing van de peeling lees je hier meer. 

Werkzame stoffen

Jojoba olie, macadamianotenolie, vitamine E

Bestel Ringana Hand- en nagelbalsem in de webshop.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *